SENIORENCHALETS.NL

MANTELZORGWONINGEN

Vragen & Antwoorden

Adres

Landdrostlaan 51
Apeldoorn

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Vragen & Antwoorden

Meestal is een vergunning niet nodig en volstaat een mantelzorg indicatie van de huisarts. Mocht er toch een vergunning benodigd zijn dan zal onze specialist daarvoor contact opnemen met desbetreffende gemeente en het vergunning traject begeleiden.

Wij begrijpen dat een zorgwoning meestal zo snel als mogelijk geleverd moet worden. Wij streven ernaar om uw woning binnen een termijn van 6 weken te kunnen leveren op uw locatie.

Alle modellen mantelzorgwoningen kunnen worden aangepast aan uw wensen en zorgbehoefte. De mantelzorgwoningen worden in onze eigen fabriek gefabriceerd waardoor wij over alle beschikken om uw zorgwoning zo te maken dat die precies aansluit op uw behoefte.

Sinds 1 januari 2017 is er besloten dat een mantelzorgwoning niet meer van invloed is op de W.O.Z. waarde van uw eigen woning.

Nee, alle voorbereidingen worden door ons uitgevoerd, het kan echter wel nodig zijn dat u bijvoorbeeld enkele documenten moet ondertekenen en opsturen voor bijvoorbeeld de aansluitingen op nuts voorzieningen. Hierbij wordt u bijgestaan door één van onze adviseurs.

Wij organiseren het transport en plaatsing van uw woning, u hoeft hiervoor helemaal niets zelf te regelen.

VRAAG HET ONS
Wij kunnen ons voorstellen dat nog niet al uw vragen beantwoord zijn. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.