SENIOREN CHALET

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Senioren chalet op maat bestellen

Als u gebruik wilt maken van mantelzorg is het prettig dat uw verzorgende vlakbij is. Met een mantelzorgwoning is het mogelijk een senioren chalet op het perceel van uw familie of uw verzorgende te plaatsen, zodat het verlenen van hulp eenvoudig is en er altijd iemand ter plaatse kan zijn als u hulp nodig heeft. Onze mantelzorgwoningen zijn voorzien van alle gemakken en kunnen al binnen twee maanden geleverd worden. Productie in eigen beheer houdt de kosten laag. U beschikt al over een senioren chalet vanaf 69.500 euro.

Opties bij senioren chalet
Ons senioren chalet is gelijkvloers en voorzien van brede doorgangen. U kunt zich hierdoor vrij bewegen met rolstoel of rollator. Daarnaast is de badkamer aangepast en ontworpen met een ruime opzet. Een verhoogd toilet is aanwezig. U kiest daarnaast zelf voor de indeling en grootte van de woning, alsmede voor de afwerking van het sanitair, de keuken en de vloer.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Eigen productielocatie
Onze woningen worden in eigen beheer gemaakt. Dat maakt het mogelijk de kosten laag te houden en een constante kwaliteit te leveren. Vanuit onze fabriek in Apeldoorn kan uw senioren chalet op elke locatie worden geleverd.

Energiezuinige woning
Uw woning is altijd voorzien van energiezuinige voorzieningen. Dat houdt de kosten tijdens uw verblijf laag, maar zorgt wel voor een aangename temperatuur in huis, elk seizoen. U kunt ook een energieneutrale woning aanvragen. Deze is niet voorzien van gasaansluiting, zodat u niet op gas kookt of verwarmt. Hiervoor gebruikt u een elektrische installatie.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

U hoeft geen vergunning aan te vragen
Als u bij ons een zorgwoning bestelt, hoeft u hier geen vergunning voor aan te vragen. Gemeentes werken doorgaans graag mee aan dergelijke zorginitiatieven. Zo kunt u dus comfortabel wonen zonder veel administratief werk te hoeven verrichten.

Adviesgesprek
Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden kunt u een adviesgesprek aanvragen. Dat kan ook bij u thuis op locatie.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu