SENIORENCHALETS.NL

Ons Bedrijf

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

DAT IS VOOR ONS HET ALLERBELANGRIJKSTE

Een mantelzorgwoning aanschaffen is een belangrijke aankoop en daarbij is het voor ons heel duidelijk dat u de mantelzorgwoning krijgt die aansluit op uw behoefte. Er zijn veel mogelijkheden en dat maakt kiezen niet eenvoudig. Daarom is er voor u altijd een persoonlijk adviseur beschikbaar die u assisteert en wie u om advies kunt vragen.

In Nederland geproduceerde chalets

Wij produceren in Nederland duurzame mantelzorgwoningen die voorzien in uw behoeftes en toekomstbestendig zijn.  Met een zeer moderne, professionele productieruimte in Apeldoorn en een team van 35 gespecialiseerde medewerkers realiseren wij dagelijks voor zowel de particuliere als de zakelijke markt mantelzorgwoningen op maat.

Het wordt voor u geregeld

Het administratieve traject voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw erf en de communicatie met de gemeente in uw woonplaats wordt geheel door ons verzorgt.
Ook komen wij bij u langs om de locatie te controleren en de voorbereidingen te treffen voor het plaatsen van het zorgchalet. Al dit soort werkzaamheden worden door ons uitgevoerd zodat u geheel ontzorgd wordt bij de voorbereidingen en het plaatsen/aansluiten van uw mantelzorgwoning.

Zuinig in energieverbruik

De mantelzorgwoningen worden standaard uitgevoerd met A-label isolatiewaarde en kunnen zelfs worden voorzien van zonnepanelen om te zorgen voor een minimaal energieverbruik. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een chalet met maximaal comfort.

Ervaring telt!

Wij bouwen zorgchalets voor zowel particulieren als bedrijven en instanties. Met een team van meer dan 35 professionele en zeer ervaren vaklieden heeft u de zekerheid dat uw woning volledig naar wens en in perfecte staat aan u geleverd wordt.

Alle woningen worden sleutelklaar geleverd, u heeft één aanspreekpunt voor de gehele ontwikkeling van uw chalet. Op deze manier heeft u de garantie dat de focus ligt op uw tevredenheid!

Kom zelf kijken

Wilt u zelf met eigen ogen ervaren en beleven wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak dan een afspraak voor bezoek aan onze locatie. Bespreek de details van uw woning met onze specialisten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Bent u niet in de gelegenheid om met eigen vervoer te komen? Maakt u zich geen zorgen, uw wordt dan kosteloos door ons opgehaald en weer thuisgebracht.

WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

 HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Volledig ontzorgt

Onze specialisten organiseren het gehele traject voor u, van het aanvragen van de vergunning t/m het plaatsen en het aansluiten van de zorgwoning op de locatie.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft, wilt u teruggebeld worden om uw vragen te bespreken of om een afspraak te maken?

Laat dan uw telefoonnummer achter op het contactformulier, uw wordt dan gebeld door onze adviseur.

Logo seniorenchalets
Menu