MANTELZORGWONING MODELLEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Keuze uit mantelzorgwoning modellen

Als u kiest voor één van onze mantelzorgwoningen heeft u de keuze uit diverse mantelzorgwoning modellen. De vier basisontwerpen bieden voldoende mogelijkheden voor aanpassingen. Zo kunt u zelf bepalen welke indeling uw mantelzorgwoning krijgt en of u extra voorzieningen toevoegt. Uiteraard kunt u ook één van onze mantelzorgwoning modellen kopen zonder aanpassingen te doen. Onze woningen zijn al verkrijgbaar vanaf 69.500 euro per unit en worden door ons gemaakt in eigen beheer, en voor u vervoerd en geplaatst.

Mantelzorgwoning modellen: op maat gemaakt
Specifieke wensen kunnen altijd worden uitgevoerd. Onze mantelzorgwoning modellen worden op maat gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor domotica in uw woning. Hiermee beschikt u over een automatisch alarmsysteem dat uw naasten waarschuwt als u hulp nodig heeft. Zo blijft u zelfstandig en veilig wonen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Opties bespreken
De diverse opties die wij bieden kunnen worden ingezet om in uw zorgbehoefte te voorzien. Om alles uit uw woning te halen kunt u advies inwinnen van onze adviseurs. Zij kunnen uw zorgbehoefte omzetten in een passend ontwerp van uw woning.

Woningen voor instellingen of bedrijven
Wij leveren zowel aan particulieren als aan instellingen of bedrijven. Voor het samenstellen van de perfecte mantelzorgwoning voor uw instelling of bedrijf, neemt u contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Energiezuinig en duurzaam
Onze woningen worden geleverd met energiezuinige installaties. De kosten tijdens de gebruiksfase blijven zo laag. Het gebruik van duurzame materialen in al onze mantelzorgwoning modellen helpt daarbij om de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning? Wij helpen u graag. Neem contact op voor het maken van een afspraak, bijvoorbeeld voor een oriënterend gesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu