MIVA WONING

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

MIVA woning bestellen 

Als u minder valide bent of als uw zorgbehoefte toeneemt, kan een MIVA woning veel opleveren. Een zogeheten Minder validen woning is aangepast op uw zorgbehoefte. Een MIVA woning is ook heel geschikt om te gebruiken als mantelzorgwoning. Onze woningen kunnen op elk perceel worden geplaatst en zijn geheel aanpasbaar. Dat geldt zowel voor de voorzieningen als voor het interieur en de buitenafwerking. Zo geeft u uw woning vorm naar eigen wens.

MIVA woning: opties
Onze woningen zijn uitgerust met aangepaste badkamer, verhoogd toilet en brede doorgangen. Dat maakt onze woningen heel geschikt voor gebruikers van een rolstoel of rollator. De ruime opzet vergemakkelijkt het verlenen van zorg voor een mantelzorger. Zelfstandig wonen in een zorgwoning is uiteraard ook mogelijk. Ook dan is de ruime opzet prettig.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Geschikt voor de lange termijn
Uw zorgbehoefte of die van uw naaste kan veranderen. Daarom kunt u bij het samenstellen van uw woning alvast rekening houden met een toenemende zorgbehoefte. Optioneel kunt u bijvoorbeeld domotica laten installeren in de woning, waarmee een automatisch alarm wordt afgegeven aan een verzorgende. Deze kan snel hulp bieden indien nodig.

Geproduceerd in eigen beheer
Onze woningen worden in eigen beheer geproduceerd, op onze productielocatie in Apeldoorn. Vervoer is mogelijk naar elke locatie in Nederland, en de kosten blijven laag. U beschikt al over een zorgwoning vanaf 69.500 euro per unit.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing en installatie
Na fabricage is uw woning gereed voor plaatsing. Meestal is de woning binnen twee maanden na bestelling gereed. Wij maken een afspraak met u en plaatsen de woning. De woning wordt dan geheel geïnstalleerd en is direct klaar voor bewoning.

Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten over onze woningen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom langs op onze productielocatie in Apeldoorn.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu