MIVA CHALET

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

MIVA chalet bestellen

Of u nu mindervalide bent of mantelzorg nodig heeft, een MIVA chalet kan uitkomst bieden bij een toenemende zorgbehoefte. Onze chalets zijn voorzien van aangepast sanitair en zijn zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. De ruime opzet van de woning en de brede doorgangen maken het mogelijk zelfstandig te wonen als u in een rolstoel zit. Als u gebruik maakt van mantelzorg kunt u het MIVA chalet op het perceel van uw verzorger laten plaatsen.

MIVA chalet op maat
Uw mantelzorgwoning of MIVA chalet kan bij ons geheel op maat gemaakt worden. Op basis van één van onze standaardmodellen kiest u welke aanpassingen u wilt laten doen aan het eindontwerp. Zo kunt u zelf kamers toevoegen en de indeling bepalen. Een extra badkamer of toilet behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens heeft u diverse opties wat betreft de afwerking van het interieur. Zo kiest u voor de afwerking van uw sanitair, keuken en vloeren zoals u deze wenst.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Lage lasten
Bij aanschaf betaalt u voor een basismodel slechts 69.500 euro. Ook tijdens de gebruiksfase blijven uw lasten laag. De energiezuinige installaties zorgen voor een lage energierekening en u hoeft ook op de lange termijn bijna geen onderhoud te plegen aan de woning. De onderhoudsarme afwerking zorgt ervoor dat uw woning in goede conditie blijft.

Plaatsing
Wij maken de woning niet alleen voor u maar wij kunnen deze ook voor u plaatsen. Ook de installatie wordt door onze medewerkers gedaan op de dag van plaatsing. U kunt dan ook direct de woning betrekken na oplevering.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wilt u kopen of leasen?
Als u niet een woning bij ons wilt of kunt kopen, is leasen ook een optie. Dit is een ideale keuze voor kortdurend gebruik van een zorgwoning.

Wij adviseren u graag
Heeft u behoefte aan advies? Maak dan een afspraak met ons om uw situatie met ons te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu