SENIORENCHALETS.NL

MANTELZORGWONINGEN
BESTELLEN

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

LEVERTIJD MANTELZORGWONING

KORTE LEVERTIJD

Omdat alle mantelzorgwoningen in onze productielocaties in Nederland worden gemaakt, kunt u binnen korte tijd over uw mantelzorgwoning beschikken. Gemiddeld hebben wij ongeveer 3 tot 4 maanden nodig om uw zorgwoning te kunnen afleveren en plaatsen. Die tussenliggende periode gebruiken wij dan tevens om voorbereidingen te treffen op de plek waar uw mantelzorgwoning geplaatst zal gaan worden. U stelt in overleg met onze adviseur de mantelzorgwoning samen die volledig aansluit op uw behoeftes.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN CHALET ALS MANTELZORGWONING

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige chalets en mantelzorgwoningen voor de Nederlandse en buitenlandse  markt, bent u bij ons aan het juiste adres voor een mantelzorgwoning op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren naar de mogelijkheden van een mantelzorgwoning op uw terrein. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.