MANTELZORGWONINGEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Eén of meer mantelzorgwoningen laten plaatsen

Mantelzorg verlenen kan intensief zijn. Een mantelzorgwoning vlakbij uw verzorger maakt het eenvoudiger u snel te bereiken als u hulp nodig heeft, en verkort reistijd tot een minimum. Met één van onze compacte, comfortabele mantelzorgwoningen kunt u mantelzorg ontvangen waar u maar wilt. Onze zorgwoningen zijn in hoge mate aanpasbaar, zodat deze op elk perceel te plaatsen zijn.

Wat is het voordeel van onze mantelzorgwoningen?
Onze mantelzorgwoningen zijn geheel in te delen naar uw wensen en zorgbehoefte. Standaard beschikt u over voorzieningen zoals een aangepaste badkamer. Indien nodig voegt u hier een extra badkamer of slaapkamer aan toe. Zo bepaalt u zelf de grootte en indeling van uw woning.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Prefab gefabriceerd in eigen beheer
Uw mantelzorgwoning wordt door onze medewerkers prefab gefabriceerd in Apeldoorn. Uw woning is al binnen twee maanden gereed voor plaatsing. De woning kan vanuit Apeldoorn naar elke locatie in Nederland worden vervoerd. U hoeft hiervoor niets te regelen. Het aanvragen van een vergunning – indien nodig – en het vervoeren van de woning wordt door onze medewerkers geregeld.

Veilig wonen met domotica
Optioneel is er domotica aan uw woning toe te voegen. Met dit automatische alarmsysteem wordt uw verzorgende gealarmeerd als u zich in een noodsituatie bevindt.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Energiezuinige mantelzorgwoning
Uw mantelzorgwoning wordt standaard geleverd met energiezuinige installaties. U kunt er ook voor kiezen een mantelzorgwoning te bestellen zonder gasaansluiting. Met deze woning bent u wel van alle gemakken en comfort voorzien, maar verwarmt u de woning met behulp van elektriciteit. Ook het koken doet u elektrisch. Al onze mantelzorgwoningen voldoen aan het bouwbesluit en kunnen dus overal in Nederland geplaatst worden.

Heeft u nog vragen?
Mocht u graag een keer met onze experts willen praten over de mogelijkheden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij komen ook graag bij u langs als dat uw voorkeur heeft.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina