MANTELZORGWONING ZUIDWEST-FRIESLAND

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Zuidwest-Friesland laten plaatsen

In heel Nederland worden mantelzorgwoningen geleverd die afkomstig zijn uit onze fabriek in Apeldoorn. Een mantelzorgwoning in Zuidwest-Friesland laten plaatsen is dus zeker ook mogelijk. Met de vele mogelijkheden om uw eigen mantelzorgwoning samen te stellen, maakt u van uw mantelzorgwoning snel uw thuis. Zo kunt u veilig en zelfstandig blijven wonen, terwijl uw naasten zorg verlenen.

Ontwerp mantelzorgwoning in Zuidwest-Friesland
Doorgaans wordt een mantelzorgwoning geplaatst op het perceel waar uw familie woont. Dit maakt het verlenen van mantelzorg minder intensief. Vanwege de grote aanpasbaarheid van onze standaardontwerpen is uw woning geschikt voor elk perceel. U bepaalt zelf hoeveel kamers uw woning krijgt en welke indeling de woning heeft. Optioneel voegt u bijvoorbeeld een extra badkamer toe, als u deze nodig denkt te hebben. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een passend ontwerp. Uiteraard kunt u ook één van de basisontwerpen aanhouden zonder enige aanpassingen te doen. De keus is geheel aan u.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Standaard voorzieningen in uw woning
De mantelzorgwoning die u bij ons uitkiest is standaard uitgerust met voorzieningen die mantelzorg mogelijk maken. De brede doorgangen en egale vloeren zorgen ervoor dat u zich veilig kunt begeven in huis, ook met een rolstoel of rollator. De aangepaste badkamer maakt het verlenen en ontvangen van mantelzorg eenvoudiger.

Afwerking naar uw smaak
Naast de voorzieningen die afgestemd zijn op uw zorgbehoefte, kunt u ook kiezen voor afwerkingen voor keuken, badkamer en vloer. Zo richt u uw woning geheel naar eigen wens in. Indien nodig regelen wij ook de stoffering voor u, zodat u na oplevering van de woning direct de mantelzorgwoning in Zuidwest-Friesland kunt betrekken.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Vergunning en logistiek
Naast adviseren over het ontwerp, begeleiden we u ook op andere manieren. Het aanvragen van een vergunning voor de plaatsing van uw mantelzorgwoning kunt u bijvoorbeeld aan ons uitbesteden. Ook de logistieke en andere administratieve taken rondom de levering van uw woning regelen wij voor u.

Heeft u nog vragen?
Wellicht heeft u nog vragen over het ontwerpen en bestellen van uw mantelzorgwoning. Bel of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk onze productielocatie in Apeldoorn te bezoeken. Hier ziet u zelf hoe het productieproces in zijn werk gaat en met welke materialen wij werken.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu