MANTELZORGWONING ZOETERMEER

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Heeft u een mantelzorgwoning in Zoetermeer nodig?

Wie oud wordt, zal merken dat het niet altijd meer optimaal is om in zijn of haar woning te blijven wonen. Veel huizen zijn namelijk niet gemaakt voor mensen die met een rollator lopen of die wat meer zorg nodig hebben. In dat geval kan een mantelzorgwoning in Zoetermeer een oplossing bieden. Wij willen u daarom graag meer over deze mogelijkheid uitleggen.

Een mantelzorgwoning in Zoetermeer kan de oplossing zijn
Wanneer u nog wel zelfstandig kunt wonen, maar graag wat meer toezicht zou willen hebben, dan kunt u altijd een mantelzorgwoning in Zoetermeer realiseren. Deze unit kunt u bijvoorbeeld bij uw kinderen in de tuin zetten. U kunt dan in de unit gaan wonen en een beroep doen op uw kinderen wanneer u hulp nodig heeft. Dit is voor veel mensen een ideale oplossing omdat zij vrij en zelfstandig kunnen wonen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Een zorgwoning wordt aan uw wensen aangepast
Wanneer u bij ons een woning bestelt, wordt deze altijd aan uw wensen aangepast. Wilt u graag ruime deurposten omdat u in een rolstoel zit? Wij realiseren het allemaal. Wij horen daarom graag van u wat u zou willen zodat wij voor u een goede woning kunnen maken.

Heeft u ook een vergunning nodig?
Gemeentes stimuleren mantelzorgprojecten doorgaans sterk, dus een vergunning voor een dergelijke woning heeft u niet nodig. Dat maakt het heel eenvoudig om een dergelijke woning te realiseren. Het enige wat u nodig heeft, is een plaats waar de woning kan staan.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wie regelt de plaatsing van de woning?
Als u eenmaal bij ons een woning heeft aangekocht, dan zullen wij deze ook voor u plaatsen. U hoeft dus geen werk te hebben van de plaatsing van de woning.

Heeft u nog vragen?
Wanneer u enthousiast geworden bent over een dergelijke woning, nodigen wij u uit om even contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu