MANTELZORGWONING ZAANSTAD

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Is een mantelzorgwoning in Zaanstad misschien iets voor u?

Mensen die ouder worden vinden het niet altijd meer prettig om zelfstandig te wonen. Vaak zijn mensen echter ook nog te goed om naar een verzorgingstehuis te gaan. Vandaar dat een mantelzorgwoning in Zaanstad een goede oplossing kan zijn. Wij leggen u graag uit wat de voordelen van een dergelijke woning zijn.

Een mantelzorgwoning in Zaanstad kan snel gerealiseerd worden
Als u bij ons een mantelzorgwoning in Zaanstad koopt, kunt u deze gebruiken om van uw oude dag te genieten. U kunt de unit in de tuin van bijvoorbeeld uw kinderen plaatsen, maar u kunt deze ook bij kennissen in de tuin zetten. De unit vraagt niet veel ruimte dus hij kan heel snel ergens geplaatst worden.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Moet u ook toestemming vragen voor de plaatsing?
Wanneer u een zorgwoning wilt aanschaffen, hoeft u doorgaans geen toestemming van de gemeente te hebben. Gemeentes stimuleren de ontwikkeling van mantelzorgwoningen namelijk sterk dus zij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daar kunt u de vruchten van plukken.

Heeft u speciale wensen?
Omdat de woningen allemaal op maat gemaakt kunnen worden, kunt u dus al uw wensen aan ons doorgeven. Wij zorgen er graag voor dat u in een goede woning kunt gaan wonen waarin u comfortabel van uw oude dag kunt genieten.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wie verzorgt de plaatsing?
Wanneer u bij ons een woning aanschaft, zullen wij deze altijd zelf plaatsen. Zo weet u zeker dat alles goed gedaan wordt en bovendien heeft u er helemaal geen werk van. Wij kunnen u al heel snel helpen dus neem gerust even contact met ons op.

Heeft u nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben over de woningen die wij u kunnen leveren, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen of om even met u mee te denken. Wij hopen u daarom snel te mogen spreken.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu