MANTELZORGWONING WESTLAND

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in het Westland

Overal in Nederland is een mantelzorgwoning te plaatsen, met onze compacte, prefab mantelzorgwoningen. Al vanaf 69.500 euro heeft u een eigen mantelzorgwoning in het Westland staan, waar uw familie of mantelzorger snel en relatief eenvoudig zorg kan verlenen. Uw woning kan geheel naar uw eigen wens worden ingericht, met bijzondere aandacht voor uw zorgbehoefte.

Zelfstandig wonen in uw mantelzorgwoning in het Westland
Zelfstandig wonen terwijl u (intensieve) zorg nodig heeft is mogelijk met een eigen mantelzorgwoning in het Westland. Om uw veiligheid te garanderen wordt de woning opgeleverd met aangepast sanitair, een egale vloer en optioneel ook met domotica. Dit automatische alarmsysteem alarmeert uw verzorger in geval van nood. Zo kunt u langdurig zelfstandig blijven wonen in uw eigen woonplaats of regio.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Snelle levertijd
Het is mogelijk uw mantelzorgwoning binnen twee maanden te plaatsen. De woning wordt gefabriceerd in onze fabriek in Apeldoorn, waardoor onze kosten laag blijven. Na twee maanden kan de woning eenvoudig worden vervoerd naar zijn nieuwe bestemming, zodat uw mantelzorgwoning in het Westland snel gerealiseerd kan worden.

Zorgbehoefte op de lange termijn
Natuurlijk kan een mantelzorgwoning uw zorgbehoefte op de korte termijn vervullen. Samen met onze adviseurs kunt u uw woning ook afstemmen op de lange termijn. Het gebruik van duurzame materialen helpt om uw woning langdurig in goede conditie te houden. Onderhoudsarme materialen maken dit mogelijk zonder dat u of uw naasten veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden van uw woning. Dit verlaagt ook de kosten tijdens de gebruiksfase.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Woningen voor instellingen
Mantelzorgwoningen zijn niet alleen beschikbaar voor particulieren. Wij leveren ook aan diverse instellingen in heel Nederland. Heeft u interesse? Neem dan contact op. Wij leggen u graag onze mogelijkheden voor.

Afspraak maken
Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning, komt één van onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Neem contact op voor het maken van een afspraak, of kom langs bij onze productielocatie in Apeldoorn. Hier kunt u de materialen waarmee wij werken bekijken en direct een keuze maken voor één van onze modellen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina