MANTELZORGWONING VLAARDINGEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Vlaardingen laten plaatsen

Met een mantelzorgwoning in uw eigen woonplaats kunt u zelfstandig blijven wonen. Bijvoorbeeld bij uw familie in de buurt, zodat zij relatief eenvoudig een zorgende rol kunnen vervullen. Onze mantelzorgwoningen passen op elk perceel, omdat u zelf de grootte en indeling van de woning bepaalt. Onze standaardmodellen zijn al verkrijgbaar vanaf 69.500 euro, en zijn dus beschikbaar voor iedereen.

Een mantelzorgwoning in Vlaardingen uitkiezen
Uw mantelzorgwoning in Vlaardingen kan al binnen twee maanden na bestelling geleverd worden. Tijdens het uitkiezen van uw woning is het belangrijk dat u uw zorgbehoefte of die van uw naaste als uitgangspunt neemt. Onze adviseurs kunnen u eventueel helpen bij het samenstellen van de woning. De mantelzorgwoning is altijd voorzien van een aangepaste badkamer en brede doorgangen. Ideaal voor rolstoelgebruikers.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Energiezuinig wonen
Met de energiezuinige installaties die in onze woningen worden geplaatst, bent u ook tijdens uw verblijf in de mantelzorgwoning verzekerd van lage energielasten. Zo woont u ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Instellingen en bedrijven
Naast particulieren, leveren wij ook aan instellingen en bedrijven. Wilt u vanuit een instelling meer weten over onze woningen of een mantelzorgwoning in Vlaardingen laten plaatsen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kant-en-klaar opgeleverd
Als u bij ons een woning bestelt, krijgt u deze kant en klaar opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat u een woning krijgt waar u meteen in kunt gaan wonen. Als u ook de stoffering door ons laat doen, hoeft u niets meer te doen voor u in de woning trekt.

Wij voorzien u graag van advies
Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de beste keuzes in uw situatie. Daarom komt onze adviseur graag bij u langs, of kunt u onze productielocatie bezoeken. Hier kunt u met eigen ogen onze materialen en ons productieproces bekijken.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina