SENIORENCHALETS.NL

ZORGELOZE
BEGELEIDING

Adres

Landdrostlaan 51
Apeldoorn

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

MANTELZORGWONINGEN & VERGUNNINGEN

WORDT VOOR U GEREGELD

Het landelijke beleid voor het plaatsten van een mantelzorgwoning in de tuin van de zorgverlener is de afgelopen jaren enorm versoepeld. In de meeste gevallen is het sinds 2014 mogelijk om zonder vergunning een mantelzorgwoning neer te zetten. Het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw tuin valt onder het bouwbesluit, dat eisen stelt voor o.a. de veiligheid van de woning. Hierin zijn de regels vastgesteld  voor de oppervlakte, hoogte en plaats van de mantelzorgwoning.

Wilt u een mantelzorgwoning in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente van uw woonplaats. Dit om te controleren wat de locale regelgeving vereist voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw situatie. Mocht blijken dat u toch een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw erf, dan zal onze specialist dat traject voor uw uitvoeren.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MANTELZORGWONING
ADVIES OP MAAT

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren naar de mogelijkheden van een zorgwoning op uw terrein. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.