Adres

Landdrostlaan 51
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning vergunning in De Meele

Wanneer uw ouders ouder worden en zorgbehoevend worden, kan het zijn dat u hen graag in huis zou willen nemen. Wij leveren ook mantelzorgwoningen in De Meele.  U heeft in de gemeente De Meele geen vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning aan huis
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning aanschaft kunt u er zeker van zijn dat u de juiste faciliteiten in huis haalt om uw ouders of ouder goed te verzorgen. Onze woningen worden volledig aangepast aan de behoeftes van de bewoners. Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Natuurlijk kan komen wij ook graag bij u langs in De Meele.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De woning  wordt geheel voor u op maat gemaakt
Wanneer u bij ons een zorgwoning aanschaft om in De Meele te plaatsen, kunt u deze geheel op maat laten maken. Wilt u een mooie ruime slaapkamer? Dat kan geregeld worden. Wij zorgen er graag voor dat u de woning krijgt die aan al uw eisen voldoet.

De woning beschikt over een egale vloer
Wanneer u een rolstoelgebruiker wilt laten wonen in onze mantelzorgwoning, dan is het goed om te weten dat deze geheel gelijkvloers zijn. Zo kunt u er zeker dat u iemand moeiteloos van bijvoorbeeld de wc naar de slaapkamer kunt brengen. Onze mantelzorgwoningen kunnen zonder vergunning in De Meele geplaatst worden en zijn ideaal voor personen die minder mobiel zijn.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR GELEVERD

En nu genieten..

Vergunning aanvragen in De Meele
Wanneer u een mantelzorgwoning aankoopt, kunt u deze in De Meele plaatsen zonder toestemming of vergunning. De gemeente De Meele werkt namelijk graag mee met dergelijke zorgoplossingen. Als u daarom binnenkort al uw ouder in huis wilt nemen, dan kunt u al op heel korte termijn een zorgwoning bij ons kopen.

Wij komen graag bij u langs in De Meele
Wilt u graag advies ontvangen over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij denken graag met u mee over wat in uw geval het beste is.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in De Meele of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.