MANTELZORGWONING VERGUNNING

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning en vergunning

Het plaatsen van een mantelzorgwoning is de laatste jaren steeds eenvoudiger geworden. Veel gemeenten stellen het aanvragen van een vergunning niet langer als voorwaarde bij het plaatsen van een mantelzorgwoning. De vergunning voor uw mantelzorgwoning kan altijd door ons worden aangevraagd. Als u een bestelling plaatst, gaan wij altijd na of dit noodzakelijk is voor uw gemeente.

Mantelzorgwoning vergunning en bouwbesluit
Uw mantelzorgwoning valt in de meeste gevallen onder het Nederlands bouwbesluit. Dit zijn voorwaarden waaraan het bouwwerk moet voldoen, dat bijvoorbeeld bij familieleden in de tuin wordt geplaatst. De meeste mantelzorgwoningen krijgen deze bestemming. Onze mantelzorgwoningen voldoen standaard aan het bouwbesluit, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Een woning op maat
Een groot voordeel van het bestellen van één van onze mantelzorgwoningen, is de grote aanpasbaarheid van alle woningen. U bepaalt zelf de afmeting en indeling van uw woning, zodat deze overal geplaatst kan worden. Uiteraard is het bouwbesluit het uitgangspunt voor de woning. Onze adviseurs zorgen er dan ook altijd voor dat uw woning, ondanks aanpassing, voldoet aan het bouwbesluit.

Productie in Nederland
Als u bij ons een woning bestelt wordt deze gefabriceerd in eigen beheer, op onze productielocatie in Apeldoorn. Dit maakt het mogelijk de productiekosten laag te houden en uw woning al binnen twee maanden te leveren.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kopen of leasen
U kunt bij ons een woning kopen, maar u kunt deze ook leasen. Een dergelijke constructie kan uitkomst bieden als u verwacht de woning voor een korte termijn nodig te hebben. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste mogelijkheid. Aarzel daarom niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij komen graag bij u langs
Als u graag met één van onze experts op locatie wilt praten, dan is dat ook altijd mogelijk. Wij komen graag bij u langs om een passend voorstel voor uw toekomstige woning te doen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina