MANTELZORGWONING TYPES

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Kiezen uit diverse mantelzorgwoning types 

Er zijn diverse mantelzorgwoning types op de markt. Ook bij ons heeft u keuze uit vier standaardmodellen. Uniek aan ons concept is dat u in staat bent zelf uw woning vorm te geven. Op basis van de basismodellen kunt u zelf extra slaap- of badkamers toevoegen of kiezen voor een automatisch alarmsysteem in de woning.

Ontwerp op basis van mantelzorgwoning types
Het samenstellen van uw ontwerp kunt u uiteraard doen in samenspraak met onze adviseurs. Zij kunnen samen met u naar uw zorgbehoefte kijken en een concreet, passend voorstel doen. Als u tevreden bent over uw ontwerp plaatst u uw bestelling, waarna de woning binnen twee maanden gereed is voor levering.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Afwerkingen kiezen
U heeft niet alleen keuze in zorggerelateerde toepassingen, maar u kunt ook uw eigen afwerkingen kiezen. Uw keuken, sanitair en uw vloeren zien er na oplevering uit zoals u wilt. Het stofferen van uw woning kan ook door ons gedaan worden.

Onze woningen kunnen overal geplaatst worden
Omdat u geen vergunning nodig heeft voor onze woningen, kunt u deze plaatsen waar u wilt. Dat betekent dus dat u uw woning kunt plaatsen zodra u toestemming heeft van de grondeigenaar. Meestal is dit familie, of uw mantelzorger. Zo kunt u de woning dus snel realiseren omdat u niet hoeft te wachten op toestemming van de gemeente. De woning hoeft alleen te voldoen aan het bouwbesluit. Dat is het geval met al onze mantelzorgwoning types.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Levering en plaatsing
Uw woning is na twee maanden gereed voor plaatsing. Hiervoor maken wij een afspraak met u en plaatsen wij de woning op het afgesproken moment. De woning wordt direct geïnstalleerd en is meteen gereed voor bewoning.

Advies
Wilt u meer weten over al onze mogelijkheden of bent u benieuwd naar de kosten? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom langs op onze productielocatie in Apeldoorn.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu