MANTELZORGWONING TILBURG

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Waarom kiezen voor een mantelzorgwoning in Tilburg?

Als u ouder wordt is het niet altijd meer eenvoudig om in uw eigen woning te blijven wonen. Veel mensen moeten er echter ook niet aan denken om in een verzorgingshuis terecht te komen. Mocht u daarom op zoek zijn naar een oplossing om goed oud te worden, dan is een mantelzorgwoning in Tilburg misschien iets voor u.

Een mantelzorgwoning in Tilburg is een goede oplossing
Wanneer u een mantelzorgwoning in Tilburg koopt, kunt u deze unit vervolgens ergens plaatsen waar u dat maar wilt. Doorgaans worden deze units in een tuin bij iemand gezet zodat iemand een oogje in het zeil kan houden. Dat is een heel goede manier om zelfstandig oud te worden zonder in een collectief te hoeven gaan wonen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Wij maken de woning geheel op maat
Een van de voordelen van een dergelijke zorgwoning is dat u deze geheel aan uw eisen kunt aanpassen. Heeft u graag een ruime unit? Laat deze dan bij ons maken. Wij zorgen dat u de woning krijgt waarin u optimaal oud kunt worden. Kijk daarom even naar de voorbeelden elders op deze site om wat inspiratie op te doen.

Een zorgwoning kan eenvoudig geplaatst worden
Wanneer u bij ons een woning bestelt, hoeft u verder niets meer te regelen. Onze mensen zorgen er altijd voor dat de woning snel en eenvoudig geplaatst kan worden zodat u er snel in kunt gaan wonen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wat moet u regelen met de gemeente?
Veel mensen denken dat zij heel veel vergunningen moeten aanvragen wanneer zij de zorg voor iemand op zich willen nemen. Dat is echter niet het geval. De gemeente is in bijna alle gevallen zeer meewerkend. U hoeft dus bijna niets te regelen. Sterker nog; wij kunnen bijna alles voor u in kannen en kruiken brengen.

Informeer vandaag nog
Wij hopen u voldoende te hebben kunnen voorlichten. Mocht u graag een bestelling willen plaatsen, dan horen wij graag van u.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu