MANTELZORGWONING SPIJKERNISSE

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Spijkenisse 

Mantelzorgwoningen stellen mantelzorgers in staat dichtbij zorg te verlenen. Door een mantelzorgwoning in de tuin te laten plaatsen, is het voor uw verzorger eenvoudig snel hulp te verlenen. Als u gebruik wilt gaan maken van mantelzorg of op zoek bent naar een manier mantelzorg te vereenvoudigen, is het plaatsen van een zorgwoning wellicht een ideale oplossing. Onze mantelzorgwoningen zijn in diverse varianten beschikbaar en kunnen overal in Nederland geplaatst worden. Uw mantelzorgwoning in Spijkenisse is al binnen twee maanden te realiseren.

Duurzame mantelzorgwoning in Spijkenisse ontwerpen
Als u kiest voor onze ontwerpen kunt u kiezen voor aanvullende aanpassingen op het basisontwerp. Zo bieden wij bijvoorbeeld een automatisch alarmsysteem aan voor mensen die dit (in de toekomst) nodig hebben, en kunt u zelf uw afwerkingen kiezen. Een energieneutrale woning is ook een optie. Door geen gebruik te maken van gas kiest u voor een duurzame woning, die wel is voorzien van comfortabele voorzieningen. In alle woningen is een aangepaste, ruime badkamer aanwezig en is elke doorgang extra breed.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Ook voor instellingen
Wij leveren niet alleen mantelzorgwoningen voor particulieren, maar kunnen ook één of meerdere zorgwoningen aan bedrijven en instellingen leveren. Voor een ontwerp op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Stoffering
Wat betreft het interieur bent u ook vrij in uw keuzes. Wij bieden u de mogelijkheid ook de stoffering door ons te laten verzorgen. Zo kunt u direct na oplevering uw mantelzorgwoning in Spijkenisse betrekken. De afwerking van uw keuken, sanitair en vloeren kiest u tijdens het bestellen ook zelf uit.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kopen of leasen
Er zijn diverse financieringsmogelijkheden beschikbaar voor onze klanten. Zo kunt u uw woning kopen, kopen met behulp van inruil of leasen. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste financieringsmogelijkheid voor uw situatie.

Wij komen graag bij u langs
U bent van harte welkom bij onze productielocatie in Apeldoorn. Bent u niet in de gelegenheid langs te komen? Dan kan een medewerker u ook van passend advies voorzien op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina