MANTELZORGWONING SCHIEDAM

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Schiedam

Zelfstandig blijven wonen in de regio Schiedam is heel goed mogelijk met onze prefab mantelzorgwoningen. Vanuit onze productielocatie in Apeldoorn is levering in elke gemeente in Nederland mogelijk, dus als u een mantelzorgwoning in Schiedam nodig heeft leveren wij uw zorgwoning daar waar deze moet komen te staan. U beschikt al over een zorgwoning vanaf 69.500, waarbij uw woning geheel aanpasbaar is aan uw wensen en zorgbehoefte.

Mantelzorgwoning in Schiedam: samenstellen
U kunt uiteraard gebruik maken van onze standaardopties, maar wij bieden ook de mogelijkheid uw mantelzorgwoning in Schiedam geheel naar eigen wens samen te stellen. Ook hiervoor kiest u eerst uit één van onze standaardwoningen. Vervolgens bepaalt u zelf de grootte en indeling van uw woning.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Energiezuinig
Al onze woningen, ook de aangepaste versies, zijn voorzien van energiezuinige installaties. U profiteert zo van comfort terwijl uw lasten laag blijven. Zo is een mantelzorgwoning bereikbaar voor iedereen.

Direct bewoonbaar
Als u bij ons een woning bestelt, kunnen wij deze zo opleveren dat u er meteen in kunt gaan wonen. Ook de inrichting van de woning kan worden verzorgd, zodat u dit zelf niet hoeft te regelen. Tijdens de fabricage van uw woning worden de afwerkingen van keuken en sanitair al aangebracht, net zoals de vloeren. Ook stoffering kan in het pakket worden meegenomen, zodat u direct na oplevering in uw mantelzorgwoning kunt wonen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Transport
Als de koop of het leasecontract van de woning eenmaal rond is, dan zullen wij de woning laten maken en vervolgens bij u komen plaatsen. Daar hoeft u verder niets voor te doen. Wij zorgen dat alles goed geregeld wordt. Dat geldt ook voor het aanvragen van een vergunning. In veel gevallen is dit niet nodig, maar wij controleren dit altijd. Als uw gemeente een vergunning wel verplicht stelt, vragen wij deze voor u aan.

Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten over onze woningen? Neem dan contact op voor een adviesgesprek. Het is ook mogelijk om onze productielocatie te bezoeken. Hier ziet u met eigen ogen hoe onze woningen worden gemaakt.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina