MANTELZORGWONING ROTTERDAM

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Zoekt u een goede mantelzorgwoning in Rotterdam?

Wanneer mensen ouder worden, voldoen heel veel huizen niet meer aan de eisen die een afnemende gezondheid aan mensen stelt. In dat geval kunt u altijd bij ons een mantelzorgwoning in Rotterdam kopen. Deze woning is speciaal gemaakt om mensen die goed en veilig oud willen worden van alle gemakken te voorzien.

Wat is een mantelzorgwoning in Rotterdam?
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning in Rotterdam koopt, krijgt u een unit die u ergens kunt plaatsen. Vaak zien wij dat kinderen voor hun ouders een dergelijke woning kopen zodat zij hen bij hen thuis kunnen verzorgen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Wat zijn de mogelijkheden?
Wij snappen goed dat u comfortabel oud wilt worden. U kunt bij ons namelijk de woning bestellen die u nodig heeft. Wilt u een extra slaapkamer? Kijk dan even naar de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen zoals u dat zou willen.

Wilt u een extra ruimte aanbouwen?
Wanneer u een zorgwoning bij ons koopt, kunt u deze dus zo vormgeven als u zelf wilt. Dat betekent dat u hem zo ruim kunt maken als dat voor u het fijnst is. Mocht u willen weten wat wij precies voor u kunnen doen, kijk dan even wat wij elders op deze site geschreven hebben.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wilt u een woning voor een echtpaar?
Het kan zijn dat u de woning met zijn twee├źn wilt betrekken, dat is uiteraard altijd mogelijk. De woning kan heel goed bewoond worden door twee mensen, ook wanneer deze beide speciale wensen hebben. Wij kunnen de woning maken zoals u hem graag zou willen hebben.

Neem gerust even contact met ons op
Wanneer u graag wilt weten wat de mogelijkheden allemaal zijn die wij te bieden hebben, kunt u deze site nog even doornemen, maar u kunt ook even contact met ons opnemen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij zorgen ervoor dat u een goede zorgwoning krijgt.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina