MANTELZORGWONING ROOSENDAAL

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Roosendaal 

Wilt u mantelzorg verlenen aan uw naaste in Roosendaal? Of heeft u juist zorg nodig in deze regio? Dan kan het plaatsen van een mantelzorgwoning in Roosendaal een goede oplossing zijn. Onze mantelzorgwoningen kunnen op nagenoeg elk perceel worden geplaatst door hun hoge aanpasbaarheid. De woningen zijn al verkrijgbaar vanaf 69.500 euro per unit en zijn binnen twee maanden na bestelling al leverbaar.

Mantelzorgwoning in Roosendaal aangepast aan uw zorgbehoefte
Voor het samenstellen van uw mantelzorgwoning in Roosendaal is uw zorgbehoefte leidend. Standaard zijn onze woningen uitgerust met handige voorzieningen die het geven en ontvangen van mantelzorg eenvoudiger maken. Een aangepaste badkamer en brede deuropeningen vindt u in elke mantelzorgwoning die in onze fabriek gemaakt wordt. Productie van onze woningen geschiedt in eigen beheer, zodat kosten en kwaliteit bewaakt kunnen worden.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voor elk budget
Onze woningen zijn geschikt voor elk budget. U kunt uw mantelzorgwoning leasen of kopen, en als u voor kopen kiest behoort het inruilen van een waardevol object zoals een boot of auto ook tot de mogelijkheden. Ten slotte houdt u grip op uw kosten tijdens het samenstellen van uw woning. Een sobere afwerking biedt net zoveel comfort, maar scheelt u in de kosten. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw woning binnen uw budget.

Afwerking
U kunt diverse soorten afwerkingen kiezen voor uw sanitair, keuken en vloeren. Ook de buitenzijde van de woning biedt mogelijkheden voor aanpassing. Zo kunt u kiezen voor onderhoudsarm hout of kunststof. De stoffering van uw woning kunt u – indien gewenst – ook door ons laten doen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Direct klaar voor gebruik
Na oplevering van uw woning is deze direct klaar voor gebruik. Onze medewerkers zorgen bij de plaatsing ook voor het aansluiten van alle installaties.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden die wij bieden? Of wilt u uw woning direct bestellen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu