MANTELZORGWONING PURMEREND

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Purmerend

Bij een toenemende zorgbehoefte van u of uw naaste, kan een mantelzorgwoning een oplossing zijn. Een mantelzorgwoning vergemakkelijkt het verlenen van mantelzorg aanzienlijk. Reistijd wordt beperkt als u de woning in uw tuin laat plaatsen. Dat is mogelijk op elke locatie in Nederland. Een mantelzorgwoning in Purmerend of de omgeving van Amsterdam behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Plaatsing mantelzorgwoning in Purmerend
Al onze mantelzorgwoningen worden gemaakt op onze productielocatie in Apeldoorn. Binnen twee maanden kan de woning al geleverd worden. Transport en plaatsing nemen wij geheel voor onze rekening, zodat uw mantelzorgwoning in Purmerend kan worden geplaatst zonder inspanningen van uw kant.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voorbereiding en ontwerp
Met de juiste voorbereidingen haalt u het meest uit uw zorgwoning. Al onze zorgwoningen zijn geheel aanpasbaar aan uw wensen. U kiest uit één van onze vier standaardmodellen en past deze naar eigen inzicht aan, eventueel samen met één van onze adviseurs. Uw woning beschikt standaard over een aangepaste badkamer en brede doorgangen. Ideaal voor rolstoelgebruikers. U bepaalt zelf of u extra kamers wilt toevoegen en hoe de indeling van uw woning er straks uitziet.

Eigen beheer, lage kosten
Omdat wij een eigen productielocatie in Nederland hebben houden wij de kosten laag. Daarom is het mogelijk onze woningen aan te bieden vanaf 69.500 euro per unit.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Financieringsmogelijkheden
Er zijn diverse mogelijkheden voor het financieren van uw woning. Zo kunt u kiezen voor kopen of leasen en is het mogelijk een waardevol object in te ruilen om in een deel van de koopsom te kunnen voorzien.

Wij komen graag bij u langs
Als u nog niet helemaal weet of uw erf geschikt is voor een zorgwoning, of wanneer u andere vragen wilt stellen, kunnen wij bij u langskomen om u voor te lichten over de mogelijkheden. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina