MANTELZORGWONING PRIJZEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning: prijzen en varianten

Onze mantelzorgwoningen zijn bereikbaar voor iedereen. Met een vanaf-prijs van 69.500 euro zijn onze mantelzorgwoningen voordelig geprijsd. U kiest hiervoor een standaardmodel, waar u zelf aanpassingen aan kunt doen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij en lichten u op transparante wijze voor wat het betekent voor uw mantelzorgwoning en de prijzen, als u bijvoorbeeld een extra kamer of een automatisch alarmsysteem wilt toevoegen aan uw woning.

Informatie over mantelzorgwoning en prijzen
Als u het aanschaffen van een mantelzorgwoning overweegt kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij nemen graag alle mogelijkheden met u door. U heeft verschillende opties wat betreft onze mantelzorgwoningen en prijzen. Zo kunt u een woning kopen, deels betalen met het inruilen van een boot of auto, of een woning leasen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Wij maken uw woning altijd op maat
Omdat wij de woningen in eigen beheer maken, kunt u er zeker van zijn dat u een woning op maat krijgt aangeleverd. Deze woning is voorzien van alle gemakken en is zeer geschikt voor bewoners die meer ruimte nodig hebben. Bijvoorbeeld voor het gebruik van een rolstoel of rollator.

Kant-en-klare woning
Als u bij ons een woning bestelt wordt deze compleet opgeleverd. Dat betekent dat wij de ruimte ook van vloeren kunnen voorzien en dat wij de stoffering kunnen verzorgen. De gordijnen kunnen bijvoorbeeld direct na plaatsing worden opgehangen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Particulieren en bedrijven
Wij leveren mantelzorgwoningen aan particulieren en bedrijven. Als u interesse heeft als particulier of vanuit een instelling, kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over een passend ontwerp.

Bezoek onze productielocatie
Zelf zien hoe onze mantelzorgwoningen in elkaar worden gezet? Bekijk onze woningen en materialen op onze productielocatie in Apeldoorn. U bent hier van harte welkom. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kan onze adviseur ook bij u thuis langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina