MANTELZORGWONING PRIJS

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning: prijs en onderhoudskosten

Onze mantelzorgwoningen zijn voor iedereen bereikbaar. Met een prijs vanaf 69.500 euro is uw mantelzorgwoning voordelig te noemen. Ook het onderhoud van onze mantelzorgwoningen vraagt niet om grote investeringen. Door het gebruik van onderhoudsarme en duurzame materialen hoeft u tijdens de gebruiksfase van de woning weinig uit te geven aan onderhoud.

Mantelzorgwoning: de prijs bepaalt u zelf
U kiest bij het uitzoeken van een zorgwoning zelf voor eventuele uitbreiding en een afwerking naar eigen keuze. Zo houdt u wat betreft uw mantelzorgwoning en prijs, eenvoudig grip op de kosten. U bepaalt of u een luxe afgewerkte keuken wilt, of een sobere afwerking wenst.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Zorgwoning leasen
De kosten op korte termijn laag houden is ook mogelijk. Dan kiest u er niet voor om uw mantelzorgwoning te kopen, maar te leasen. Het is daarnaast ook mogelijk een waardevol object, zoals een boot of auto, in te ruilen. Uw mantelzorgwoning betaalt u zoals u zelf wilt.

Domotica en aangepaste faciliteiten
Standaard is uw mantelzorgwoning uitgerust met diverse voorzieningen. Een aangepaste badkamer en ruime doorgangen maken het mogelijk uzelf veilig door de woning te bewegen, ook met behulp van een rolstoel of rollator. Er is ook een automatisch alarmsysteem toe te voegen aan uw mantelzorgwoning. De prijs van uw woning kan afwijken van de vanaf-prijs als u kiest voor extra faciliteiten. Uiteraard zijn onze adviseurs altijd transparant over eventuele extra kosten.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Mantelzorgwoningen voor instellingen
Wij leveren mantelzorgwoningen aan instellingen en bedrijven. Bent u geïnteresseerd in onze woningen voor uw bedrijf of instelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Maak een afspraak
Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale mantelzorgwoning. Maak hiervoor een afspraak met één van onze medewerkers, bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu