MANTELZORGWONING PLAATS

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning plaatsen op uw perceel

Mantelzorgwoningen worden meestal vlakbij de woning van naasten geplaatst. Dit maakt het ontvangen en verlenen van mantelzorg een stuk eenvoudiger en minder arbeidsintensief. Neemt de zorgbehoefte van uw naaste toe of wilt u zelf eenvoudig gebruik maken van mantelzorg? Dan is een mantelzorgwoning plaatsen op uw perceel of dat van uw familie wellicht een goede stap.

Mantelzorgwoning plaatsen: voorbereiding
Als u voor één van onze mantelzorgwoningen kiest, stelt u deze zelf samen op basis van één van onze basisontwerpen. Vervolgens controleren wij of u een vergunning nodig heeft en wordt uw woning gefabriceerd op onze productielocatie. Het transport en de plaatsing nemen wij geheel voor onze rekening, net als het aanvragen van een vergunning. De meeste gemeenten stellen een vergunning echter niet langer verplicht. Al onze woningen voldoen aan het bouwbesluit en kunnen zo eenvoudig en snel geplaatst worden.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voorzieningen
Onze woningen zijn standaard uitgerust met brede doorgangen en een aangepaste badkamer, met verhoogd toilet. Zelfstandig wonen blijft zo mogelijk, ook als u van een rolstoel of rollator gebruik maakt. Tevens kan er domotica in uw woning geïnstalleerd worden. Met dit automatische alarmsysteem wordt uw naaste in geval van nood direct gealarmeerd.

Snel leverbaar
Na bestelling is uw woning binnen twee maanden leverbaar. Uw mantelzorgwoning plaatsen doen wij altijd in overleg met u. Na oplevering is de woning direct te betrekken.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Afwerking en stoffering
Om uw woning eigen te maken, bieden wij u de mogelijkheid uw eigen afwerking en stoffering te kiezen. Stoffering kan optioneel worden verzorgd, als u deze niet zelf via een derde partij wilt aanschaffen.

Advies
Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw woning. Neem contact op voor het maken van een afspraak of kom langs op onze productielocatie in Apeldoorn.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu