MANTELZORGWONING OSS

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Oss betrekken

Een betaalbare mantelzorgwoning in Oss kan al binnen twee maanden gerealiseerd worden met onze compacte mantelzorgwoningen. U kiest uit één van onze vier standaardmodellen en past uw woning tijdens de ontwerpfase geheel naar eigen wens aan. Zo past de woning op elk denkbaar perceel. U bepaalt zelf de indeling, afwerking van uw keuken, vloeren en sanitair en geniet daarna nog jaren van uw eigen mantelzorgwoning. Onze woningen zijn al beschikbaar vanaf 69.500 euro per unit.

Mantelzorgwoning in Oss: standaard voorzieningen
Naast de optionele extra’s zoals een automatisch alarmsysteem, beschikken al onze woningen over een aantal standaard voorzieningen. Zo is elke woning uitgerust met een aangepaste, ruime badkamer die zorg verlenen eenvoudig maken. Brede doorgangen en een egale vloer maken het gebruik van een rolstoel of rollator mogelijk in het hele huis. Veilig en zelfstandig wonen blijft op deze manier mogelijk.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Extra kamers toevoegen
Als u met uw partner in een mantelzorgwoning in Oss wilt wonen kunt u ervoor kiezen een extra slaap- en badkamer toe te voegen. Dit kan ook uitkomst bieden als uw zorgverlener bij u moet overnachten voor het verlenen van intensieve zorg. Het toevoegen van extra kamers is optioneel en kan uw mantelzorgwoning zeer geschikt maken voor een toenemende zorgbehoefte op de lange termijn.

Domotica
Zogeheten domotica stelt u in staat uw eigen veiligheid te garanderen. Dit automatische alarmsysteem herkent gevaarlijke situaties en alarmeert uw verzorgende direct bij een noodsituatie.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Ontwerp en advies
Natuurlijk kunt u bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning een beroep doen op onze adviseurs. Zij kunnen uw zorgbehoefte samen met u inventariseren en deze omzetten in een concreet ontwerp, dat ook op de lange termijn voldoet aan uw wensen. Maak een afspraak met één van onze medewerkers. Zij kunnen ook bij u thuis langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Bezoek onze productielocatie
Zelf zien hoe onze woningen worden gemaakt? Dat kan, door onze productielocatie in Apeldoorn te bezoeken. Onze medewerkers laten u graag zien hoe een mantelzorgwoning in twee maanden gefabriceerd wordt, met behulp van hoogwaardige materialen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina