MANTELZORGWONING OPTIES

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning opties

Als u erover denkt een mantelzorgwoning te laten maken, wilt u uiteraard weten wat de opties zijn. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende mogelijkheden, zodat uw mantelzorgwoning compleet op maat gemaakt kan worden. Zo kunt u kiezen uit een van de vier standaardontwerpen voor het vormgeven van uw mantelzorgwoning. Andere opties die u hierna kunt toevoegen zijn: extra bad- of slaapkamers, een eigen indeling naar uw wens en afwerkingen naar eigen keuze.

Mantelzorgwoning: opties kiezen
De diverse opties die mogelijk zijn bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning moeten natuurlijk aansluiten op uw zorgbehoefte. Daarom adviseren wij u graag over alle mantelzorgwoning opties die u heeft. Onze adviseurs kunnen u helpen uw zorgbehoefte in kaart te brengen en concrete oplossingen aan te dragen, zodat u nog jaren zelfstandig kunt blijven wonen in uw toekomstige mantelzorgwoning.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Gemaakt in eigen beheer
Onze woningen worden door vakmensen gefabriceerd, op onze productielocatie in Apeldoorn. Zo kunnen de kosten tijdens het productieproces laag gehouden worden. Nadat uw woning gereed is, kan deze naar elke denkbare locatie worden vervoerd. Het transport en de plaatsing nemen wij ook voor onze rekening.

Kopen vanuit een instelling
Wij leveren niet alleen mantelzorgwoningen aan particulieren, maar krijgen ook regelmatig bestellingen van bedrijven en instellingen. Bent u geïnteresseerd in onze woningen vanuit een zorginstelling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Vergunning
Veel gemeenten in Nederland hebben de regels omtrent het plaatsen van mantelzorgwoningen versoepeld. Het is vaak niet noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. Wij controleren dit altijd voor de plaatsing van de woning. Mocht het wel nodig zijn om een vergunning aan te vragen, dan regelen wij dit voor u.

Afspraak
U kunt uiteraard een beroep doen op onze adviseurs. Langskomen bij onze productielocatie is ook mogelijk. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via één van onze medewerkers en stel in overleg uw eigen mantelzorgwoning samen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu