MANTELZORGWONING NIJMEGEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Heeft u een mantelzorgwoning in Nijmegen nodig?

Veel mensen die ouder worden vinden het lastig om een geschikte woning te vinden. Wanneer u ouder wordt, is het namelijk belangrijk om in een huis te wonen dat aan uw eisen voldoet. U kunt daarom bij ons een mantelzorgwoning in Nijmegen aanvragen. Deze woningen zijn een groot succes onder mensen die graag zelfstandig oud willen worden.

Wat is een mantelzorgwoning in Nijmegen?
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning in Nijmegen koopt, kunt u deze bij iemand in de tuin zetten. Vervolgens kunt u rustig van uw oude dag genieten. De woning is namelijk van alle gemakken voorzien en is geheel toegespitst op uw zorgvraag. Zo weet u dus zeker dat u comfortabel in de unit kunt wonen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Hoe ziet een zorgwoning eruit?
Wanneer u bij ons een woning bestelt, kunt u deze maken zoals u dat graag zou willen. Het maakt dus niet uit of u een kleine of een grote woning wilt hebben of dat u er alleen of als echtpaar in gaat wonen. Wij zorgen graag dat het u aan niets zal ontbreken.

U kunt alles op maat laten maken
Wij kunnen de woning samenstellen zoals u dat graag zou willen. Wilt u graag een aangepaste douche? Wij zorgen dat het mogelijk wordt. Wilt u extra brede deuren? Geen enkel probleem, wij realiseren het voor u.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Moet u een vergunning aanvragen?
Het voordeel van dergelijke zorgwoningen, is dat u geen vergunning hoeft aan te vragen voor deze woningen. U kunt ze bij iemand in de tuin zetten zonder administratieve rompslomp. Dat is ideaal want daardoor kunt u de zorgwoning al heel snel realiseren.

Wie zorgt voor de plaatsing?
Wanneer u bij ons een woning bestelt, zorgen wij er altijd voor dat wij alles voor u verzorgen. Dit betekent dus ook dat wij het plaatsen voor onze rekening nemen. Als u daarom graag met ons wilt werken, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu