VOLLEDIG AANGEPASTE

MANTELZORGWONING

Adres

Landdrostlaan 51
Apeldoorn

 

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

DUURZAAM & COMFORTABEL

Een mantelzorgwoning moet net zo comfortabel en duurzaam zijn als een normale woning. Onze hoogwaardige mantelzorgwoningen worden volgens het bouwbesluit zorgwoningen gebouwd en kunnen gasloos geleverd worden. Eventueel naar keuze voorzien van vloerverwaming in de gehele woning. Dat zorgt voor aangename warmte en een laag energieverbruik.

INDELING NAAR BEHOEFTE

De indeling van alle mantelzorgwoningen kan naar behoefte worden gewijzigd. Onze chales zijn natuurlijk ook geschikt om in te wonen als er nog geen behoefte is aan mantelzorg. Dan volstaat een standaard uitvoering om comfortabel te kunnen wonen.

U kunt zelf kiezen welk materiaal gebruikt wordt voor de buitenbekleding van uw woning. U heeft de keuze uit hout of gerecycled kunststof.
Beide materialen zijn in vele kleuren beschikbaar. Ook de keuken en badkamer worden uitgevoerd in de door u uitgekozen materialen en kleuren.

Lumiere | Bekijk deze woning
Vanaf124.500incl. btw
  2   1   60 m²
Forestiere | Bekijk deze woning
Vanaf129.500incl. btw
  2   1   64 m²
Floral | Bekijk deze woning
Vanaf119.950incl. btw
  2   1   60 m²
Campagne | Bekijk deze woning
Vanaf127.500incl. btw
  2   1   60 m²
Provence | Bekijk deze woning
Vanaf117.790incl. btw
  2   1   52 m²

MANTELZORGWONING

MET OOG VOOR DETAIL

Er zijn diverse modellen chalets als mantelzorgwoningen beschikbaar die u geheel naar wens kunt aanpassen aan de zorgbehoefte. Zelfs het uiterlijk van de woning kan aangepast worden op kleur en materiaal. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld onderhoudsarm, duurzaam hout of gerecycled kunststof aan de buitenzijde van uw woning. De afmetingen van de mantelzorgwoningen variëren en kunnen worden aangepast aan de behoefte van de bewoner en de locatie waar de mantelzorgwoning geplaatst gaat worden.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aangepaste badkamer, een volledig uitgeruste of gelimiteerde aangepaste keuken. U kunt zelf ook het aantal slaapkamers en toiletten bepalen dat nodig is in de woning.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Menu