MANTELZORGWONING MAASTRICHT

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Maastricht laten plaatsen

Een compacte prefab mantelzorgwoning kan een oplossing zijn voor u en uw familie, als u afhankelijk bent van hun zorg. Een dergelijke woning is bijvoorbeeld in de tuin van uw familie te plaatsen, waardoor zij op elk moment zorg kunnen verlenen. Onze mantelzorgwoningen zijn zeer geschikt voor dit soort constructies en zijn verkrijgbaar vanaf een aantrekkelijke prijs van 69.500 euro. Hiervoor krijgt u een op maat gemaakte mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning in Maastricht
Uw mantelzorgwoning in Maastricht beschikt standaard over een aangepaste badkamer, brede doorgangen en heeft een egale vloer. Rolstoelgebruikers kunnen zo vrij bewegen door de gehele woning. Het is mogelijk naar eigen inzicht een extra slaap- of badkamer toe te voegen. Zo kunt u met meerdere personen verblijven in de woning, bijvoorbeeld met uw echtgenoot of echtgenote. Ook uw verzorger kan op deze manier tijdelijk bij u verblijven, als u intensieve zorg nodig heeft.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Woning op maat
Uw woning kan overal geplaatst worden omdat de omvang van de mantelzorgwoning aan te passen is. Zo past een mantelzorgwoning ook op een klein perceel. Uw mantelzorgwoning in Maastricht kan nagenoeg overal gerealiseerd worden.

Duurzame keuze
De afwerking van uw woning kiest u zelf, zowel voor het interieur als de buitenzijde van de woning. Hiervoor worden duurzame materialen gebruikt, zoals onderhoudsarm hout. Kunststoffen afwerkingen zijn ook mogelijk. De vloer, keuken en badkamer worden gebruiksklaar opgeleverd zodat u na oplevering van de woning direct de woning kunt betrekken.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Energieneutraal wonen
Een extra duurzame keuze maakt u als u kiest voor een energieneutrale mantelzorgwoning in Maastricht. U beschikt dan over een woning die niet aangesloten is op het gasnet. Voor uw keuken en verwarming maakt u niet langer gebruik van gas, maar uw woning is net zo comfortabel als alle andere.

Advies nodig?
De vele mogelijkheden maken het wellicht niet eenvoudig een keuze te maken. Voor het samenstellen van uw eigen mantelzorgwoning kunt u daarom de hulp inschakelen van één van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu