MANTELZORGWONING LEVERTIJD

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Uw mantelzorgwoning met korte levertijd

Soms is het noodzakelijk snel over een mantelzorgwoning te beschikken, bijvoorbeeld omdat uw zorgbehoefte of die van uw naaste, plotseling verandert of toeneemt. Een mantelzorgwoning met korte levertijd is via ons verkrijgbaar. Binnen twee maanden na aankoop van uw zorgwoning is deze al gereed voor plaatsing.

Mantelzorgwoning: levertijd kort en direct te betrekken
Omdat onze mantelzorgwoningen in eigen beheer worden gemaakt, centraal in Nederland, zijn deze snel te leveren. Uw mantelzorgwoning met korte levertijd is bovendien direct te betrekken na oplevering. Uw sanitair, vloeren en keuken zijn gereed voor gebruik. Indien wenselijk is zelfs de stoffering tijdens de fabricage van uw woning al te bestellen en te plaatsen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Woning op maat
Als u kiest voor één van onze mantelzorgwoningen kunt u uw woning geheel aanpassen naar uw wensen. Plaatsing van een extra badkamer of slaapkamer is bijvoorbeeld mogelijk, net als het aanpassen van de indeling van de woning. Dat doet u altijd op basis van één van onze vier standaardontwerpen.

Energiezuinig wonen
Energiezuinig wonen doet u met alle varianten van onze mantelzorgwoning. Elke woning wordt geleverd met energiezuinige installaties, waardoor u de kosten tijdens de gebruiksfase laag houdt. Het gebruik van duurzame materialen minimaliseert de onderhoudskosten en zorgt ervoor dat uw woning zeer geschikt is voor gebruik op de lange termijn.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing van de woning
Nadat uw woning gefabriceerd is op onze productielocatie, maken wij een afspraak met u voor de plaatsing. Dit kan gedaan worden in elke gemeente in Nederland. Als er een vergunning aangevraagd moet worden doen wij dit ook voor u.

Heeft u advies nodig?
Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw woning en het uitzoeken van de juiste materialen voor de afwerking in uw zorgwoning. Hiervoor komen zij ook bij u langs, op locatie.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina