MANTELZORGWONING LEVERANCIER

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

De juiste mantelzorgwoning leverancier voor uw zorgwoning

Het plaatsen van een mantelzorgwoning vereist flexibiliteit en de juiste mogelijkheden. Bij ons vindt u deze voor een zeer aantrekkelijke prijs. U beschikt al over een mantelzorgwoning vanaf 69.500 euro die geheel aanpasbaar is aan uw wensen.

Advies van mantelzorgwoning leverancier
Het samenstellen van uw mantelzorgwoning doen wij graag samen met u. Hiervoor inventariseren wij uw zorgbehoefte of die van uw naaste. Op basis daarvan kunt u een keuze maken uit de vier standaardontwerpen en eventueel zelf aanpassingen voorstellen. Met goed advies van een mantelzorgwoning leverancier, zoals bij ons gebruikelijk is, haalt u het beste uit uw zorgwoning.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

In eigen beheer gemaakt
De zorgwoningen die u bij ons kunt kopen worden in eigen beheer gemaakt. Dat doen wij op onze productielocatie in Apeldoorn. Hierdoor houden wij de kosten laag en is de levertijd slechts twee maanden. Nadat uw woning gereed is voor transport kan deze op elke locatie geplaatst worden.

Duurzame materialen, onderhoudsarm
Als u bij ons een woning laat maken, heeft u de keuze deze te laten afwerken met duurzame materialen. Dat zorgt er niet alleen voor dat het milieu zo min mogelijk belast wordt, maar draagt ook bij aan een onderhoudsarme woning. Ook tijdens de gebruiksfase blijven uw kosten laag.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kopen of leasen
Het is mogelijk uw woning te kopen, of deze van uw mantelzorgwoning leverancier te leasen. De laatste optie is voordelig bij kortdurend gebruik van uw zorgwoning. Het is ook mogelijk uw woning te financieren door middel van inruil. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Wij komen graag bij u langs
Wij vinden het belangrijk om u goed voor te lichten. Als u niet in de gelegenheid bent bij ons langs te komen, brengt onze adviseur graag een bezoek aan u thuis. Dan is het direct mogelijk de ruimte waar de woning komt te staan te inspecteren en u van goed advies te voorzien.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu