MANTELZORGWONING LELYSTAD

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Hoogwaardige mantelzorgwoning in Lelystad

Een woning waar u eenvoudig mantelzorg kunt krijgen, bijvoorbeeld in Lelystad. Die vindt u bij ons. Wij maken hoogwaardige mantelzorgwoningen die op elke locatie in Nederland kunnen worden geplaatst. Zelfs op kleine percelen passen onze zorgwoningen, omdat deze geheel in te delen zijn naar eigen wens. Een mantelzorgwoning in Lelystad kan al binnen twee maanden geleverd worden. Ideaal als u op zeer korte termijn een mantelzorgwoning nodig heeft.

Uw mantelzorgwoning in Lelystad ontwerpen
U heeft vier standaardopties als u een mantelzorgwoning bij ons bestelt. U kunt deze standaardoptie laten plaatsen, of er enkele aanpassingen aan doen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zorgen dat uw woning ook op de toekomst voorbereid is, zodat u er langer kunt wonen. Standaard krijgt u een aangepaste badkamer en brede doorgangen. Rolstoelgebruikers kunnen zo in hoge mate zelfstandig blijven wonen. Ook een rollator gebruiken vormt geen enkel probleem.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

In eigen beheer gemaakt
Wij streven ernaar mantelzorgwoningen voor iedereen betaalbaar te maken en te houden. Daarom kiezen wij ervoor onze woningen in eigen beheer te maken. Uw prefab woning wordt in Apeldoorn gefabriceerd en vervoerd naar de locatie waar deze geplaatst moet worden. Zo houden wij ook zicht op de kwaliteit van onze woningen.

Kopen of leasen?
Het is mogelijk uw mantelzorgwoning in Lelystad te kopen of te leasen. Onze adviseurs zoeken graag samen met u naar een passend financieringsmodel voor uw woning.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing en installatie
Na bestelling wordt uw woning zo snel mogelijk gemaakt. Wij maken vervolgens een afspraak met u om deze te plaatsen en verzorgen gelijk de installatie. De woning is dan direct klaar om te betrekken. Als u kiest voor een complete afwerking van uw woning hoeft u niets meer te doen na oplevering.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale zorgwoning, zodat u langdurig kunt genieten van uw mantelzorgwoning. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden of plan een adviesgesprek met één van onze medewerkers. Onze woningen kunnen ook geleverd worden aan bedrijven en instellingen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu