MANTELZORGWONING LEIDSCHENDAM-VOORBURG

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Leidschendam-Voorburg realiseren

Met een mantelzorgwoning wordt het geven en ontvangen van mantelzorg eenvoudiger. Plaats bijvoorbeeld een mantelzorgwoning in Leidschendam-Voorburg, bij uw familie in de buurt. Het is zelfs mogelijk een mantelzorgwoning in de tuin van uw familie of verzorger te laten plaatsen. De meeste gemeenten stellen als enige eis dat de mantelzorgwoning aan het bouwbesluit moet voldoen. Al onze mantelzorgwoningen voldoen hier standaard aan, en passen dus overal.

Mantelzorgwoning in Leidschendam-Voorburg voor elk budget
Wij streven ernaar een mantelzorgwoning voor iedereen betaalbaar te houden. Daarom kiezen we ervoor onze woningen op een eigen productielocatie te laten maken, in het midden van Nederland. Vanuit daar is het mogelijk de woning naar elke locatie in Nederland te vervoeren. Zo kan uw mantelzorgwoning in Leidschendam-Voorburg ook gerealiseerd worden, tegen een bijzonder lage prijs. U beschikt al over een zorgwoning vanaf 69.500 euro.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Op maat gemaakt
Onze zorgwoningen kunnen op maat gemaakt worden, zodat deze geheel zijn afgestemd op uw zorgbehoefte. Standaard krijgt u een aangepaste badkamer in uw woning geleverd. Daarbij is de woning ook voorzien van extra brede doorgangen. Ideaal voor mensen in een rolstoel of die gebruik maken van een rollator.

Plaatsing en installatie
U hoeft geen tijd te besteden aan regelen van allerlei administratieve zaken wanneer u een zorgwoning bij ons wilt bestellen. Wij kunnen alles voor u regelen. Wij zorgen dat de woning bijvoorbeeld voorzien wordt van vloeren en gordijnen als u dat graag wilt. Uw woning wordt gebruiksklaar opgeleverd.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Met spoed een woning nodig?
Al onze woningen kunnen binnen twee maanden geleverd worden. U kunt dus ook één van onze woningen bestellen als u met spoed een mantelzorgwoning in Leidschendam-Voorburg nodig heeft.

Wij geven u graag advies
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of uw woning samenstellen met één van onze experts? Dat is zeker mogelijk. Neem contact op voor het maken van een afspraak of kom langs bij onze productielocatie.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu