MANTELZORGWONING LEIDEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Leiden plaatsen?

Als u langdurig zorg nodig heeft kan een mantelzorgwoning uitkomst bieden. Een mantelzorgwoning wordt doorgaans geplaatst op het perceel waar uw naasten wonen, zodat zij u direct kunnen bereiken in geval van nood. Dagelijkse mantelzorg verlenen wordt zo ook een stuk eenvoudiger. Onze mantelzorgwoningen zijn geschikt voor iedereen, met een prijs vanaf 69.500 euro, waarvoor u een op maat gemaakte mantelzorgwoning in Leiden krijgt.

Mantelzorgwoning in Leiden: op maat gemaakt
De combinatie van een voordelige mantelzorgwoning en de mogelijkheid deze op maat te laten maken, is uniek. U bent namelijk in de gelegenheid de indeling en de grootte van uw woning aan te passen aan uw wensen. Dat doet u op basis van één van de vier standaardontwerpen die wij beschikbaar stellen. U kunt dit standaardontwerp bestellen, of uw eigen aanpassingen doen aan het ontwerp.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Mogelijkheden
Of u nu rolstoelgebruiker bent of hulp nodig heeft bij het douchen, wij kunnen uw woning aan uw zorgbehoefte aanpassen met concrete veranderingen aan het ontwerp. Brede doorgangen zorgen ervoor dat u zich moeiteloos met uw rolstoel door uw woning beweegt. Een aangepaste badkamer vergemakkelijkt het verlenen van zorg voor u en uw naasten.

Kies uw eigen afwerking
Naast aanpassingen op het gebied van zorg, bieden wij ook een aantal opties wat betreft de afwerking. Door voor een afwerking van keuken, badkamer en vloer te kiezen in uw eigen smaak, richt u uw mantelzorgwoning in Leiden geheel in naar eigen wens. Zo wordt uw mantelzorgwoning snel uw nieuwe thuis.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Heeft u een vergunning nodig?
Soms is het nodig een vergunning aan te vragen. Dit verschilt per gemeente. Het aanvragen van een vergunning hoeft u niet zelf te doen. Onze adviseurs en medewerkers nemen u alle administratieve handelingen uit handen. Zij helpen u ook bij het samenstellen van uw woning en fungeren als contactpersoon als u tijdens de bouw van uw woning vragen heeft.

Wilt u meer weten?
Meer informatie over onze mantelzorgwoningen? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Plan een afspraak in met één van onze medewerkers of kom langs in Apeldoorn, op onze productielocatie. Hier kunt u zien hoe onze vakmensen uw mantelzorgwoningen vormgeven.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu