MANTELZORGWONING LEEUWARDEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Leeuwarden

Een voordelige, prefab mantelzorgwoning kan de oplossing zijn als u hulpbehoevend bent en afhankelijk bent van zorg van uw naasten. Het plaatsen van een mantelzorgwoning in Leeuwarden is geen probleem, met onze compacte, op maat gemaakte mantelzorgwoningen. Deze zijn standaard voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals rolstoelvriendelijke doorgangen. Ook het installeren van een automatisch alarmsysteem is mogelijk. Al voor 69.500 euro beschikt u over een eigen mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning in Leeuwarden voor lange termijn
Een mantelzorgwoning betrekt u doorgaans voor meerdere jaren. Het is dus belangrijk dat uw woning gebouwd wordt op de lange termijn. Samen met onze adviseurs kunt u een aangepast ontwerp maken dat geheel voldoet aan uw wensen en eisen. Wij vertalen uw zorgbehoefte naar een ontwerp dat ook op de lange termijn volstaat. Daarvoor worden bovendien duurzame materialen gebruikt die weinig onderhoud nodig hebben.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Aangepast sanitair
Met aangepast sanitair wordt het verlenen en ontvangen van mantelzorg een stuk eenvoudiger. Denk bijvoorbeeld aan een ruim opgezette badkamer. U kiest zelf de afwerking van uw badkamer, alsmede uw keuken en vloeren. Zo kunt u uw mantelzorgwoning in Leeuwarden naar eigen smaak inrichten, zonder met meerdere partijen samen te hoeven werken. Ook de stoffering van uw woning kunt u – indien wenselijk – door ons laten verzorgen. U betrekt na oplevering van de woning direct uw nieuwe onderkomen.

Extra slaapkamer
Onze mantelzorgwoningen kunnen worden uitgebreid met een extra slaapkamer. Zo kan een mantelzorger ook overnachten in uw woning als dat (tijdelijk) nodig is. Tevens biedt dit de mogelijkheid met uw echtgenoot te wonen, terwijl u aparte slaapkamers heeft.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Logistiek
Wanneer u bij ons een woning aankoopt, zorgen wij dat deze vervoerd en geplaatst wordt. Zo weet u zeker dat u geen omkijken heeft naar het plaatsen van de woning. Ook de vergunning wordt aangevraagd door een van onze medewerkers, indien dit nodig is in uw gemeente.

Advies over uw woning
Heeft u vragen over de mogelijkheden omtrent uw mantelzorgwoning? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu