MANTELZORGWONING LEASEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning leasen in plaats van kopen

Onze mantelzorgwoningen zijn met een aanschafprijs van 69.500 euro voor iedereen bereikbaar. Wilt u toch liever een mantelzorgwoning leasen? Dan is dat bij ons ook mogelijk. Een mantelzorgwoning leasen is de perfecte oplossing als u uw woning gespreid wilt betalen of verwacht slechts een korte periode gebruik te maken van de woning.

Uw mantelzorgwoning leasen
Als u uw mantelzorgwoning wilt leasen kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij leggen u graag uit welke voorwaarden er aan het leasen van uw zorgwoning zitten.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Comfortabel wonen
Of u nu een mantelzorgwoning wilt kopen of leasen, u woont altijd comfortabel in onze zorgwoningen. Elke woning is uitgerust met een aangepaste badkamer, die het verlenen van mantelzorg eenvoudiger en minder intensief maakt. De duurzame afwerking van uw woning en de energiezuinige installaties zorgen voor lage verbruikskosten, zonder dat u aan comfort inlevert. Op aanvraag kunt u zelfs over een energieneutrale woning beschikken, zonder gasaansluiting. U maakt dan gebruik van elektriciteit voor het verwarmen van de woning en het gebruik van uw keuken. Optioneel kunt u gebruik maken van onze extra service aangaande stoffering. Uw woning wordt dan opgeleverd met gordijnen en vloerbedekking van uw keuze.

Van fabricage tot plaatsing
Uw mantelzorgwoning wordt altijd door ons gemaakt, vervoerd en geplaatst. U hoeft zelf niets te doen voor de plaatsing van uw woning. Wij controleren of er een vergunning moet worden aangevraagd en doen dit indien dit nodig is bij uw gemeente.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Ook voor instellingen
Een mantelzorgwoning leasen is ook mogelijk vanuit bedrijven of instellingen. Neem hierover contact op met één van onze adviseurs. Wij stellen graag samen met u de perfecte woning samen voor uw instelling of bedrijf.

Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu