MANTELZORGWONING LATEN MAKEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning laten maken

Uw mantelzorgwoning op maat laten maken is bij ons zeker mogelijk. Een extra badkamer, slaapkamer, de juiste afwerkingen en indeling kiest u zelf uit als u een mantelzorgwoning bestelt bij ons. U bent van alle gemakken voorzien en kunt nog jaren zelfstandig blijven wonen, terwijl u de juiste zorg van uw mantelzorger krijgt.

Mantelzorgwoning laten maken voor een klein perceel
Onze zorgwoningen passen nagenoeg op elk perceel, omdat de maat van de woning geheel aanpasbaar is. Wilt u een mantelzorgwoning laten maken en in de tuin plaatsen van een familielid? Dan zorgen wij dat deze op het perceel past, ook als het een klein perceel betreft.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Geproduceerd in eigen beheer
Onze woningen worden gefabriceerd in eigen beheer, op onze productielocatie in Apeldoorn. Uw mantelzorgwoning laten maken neemt doorgaans niet meer dan twee maanden in beslag, waarna deze naar elke locatie in Nederland vervoerd kan worden.

Hoe zit het met de vergunning?
Omdat onze woningen voldoen aan het bouwbesluit is er lang niet in alle gevallen een vergunning nodig. Wij controleren altijd of een vergunning aanvragen noodzakelijk is in uw gemeente, en regelen dit voor u indien dit het geval is.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kosten besparen
De fabricage in eigen beheer stelt ons in staat de kosten van uw woning laag te houden. Ook in de gebruiksfase blijven uw kosten laag, door het gebruik van onderhoudsarme materialen en energiezuinige installaties. Kiest u voor een sobere afwerking van uw keuken of badkamer? Dan maakt u gebruik van alle comfort én houdt u grip op de kosten.

Advies
De vele mogelijkheden maken het wellicht niet eenvoudig keuzes te maken. Om de juiste beslissingen te nemen aangaande uw mantelzorgwoning en uw zorgbehoefte, geven we u graag advies. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu