MANTELZORGWONING LATEN BOUWEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning laten bouwen

Veilig blijven wonen in de nabijheid van uw mantelzorger, dat is bijvoorbeeld mogelijk met een mantelzorgwoning. Onze mantelzorgwoningen kunnen door hun hoge mate van aanpasbaarheid overal geplaatst worden. U bepaalt zelf de indeling van de woning en u kunt de kosten zo goed in de hand houden. Onze standaard mantelzorgwoningen zijn al verkrijgbaar vanaf 69.500 euro.

Mantelzorgwoning laten bouwen in uw gemeente
Omdat onze mantelzorgwoningen voldoen aan het bouwbesluit, zijn deze in veel gemeenten eenvoudig te plaatsen. Een mantelzorgwoning laten bouwen is dan zelfs mogelijk zonder het aanvragen van een vergunning. Wij controleren altijd of dit noodzakelijk is. Moet er wel een vergunning aangevraagd worden? Dan regelen wij dat voor u.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Woning op maat
U kiest zelf welk formaat de woning krijgt en hoeveel kamers de woning bij oplevering heeft. Het toevoegen van een extra slaapkamer of badkamer is dan ook geen probleem als u een mantelzorgwoning wilt laten bouwen. Standaard zijn onze woningen uitgerust met een aangepaste badkamer en extra brede doorgangen. Het verlenen van mantelzorg wordt zo eenvoudiger en u kunt zelf langer zelfstandig blijven wonen als u gebruik maakt van een rolstoel of rollator.

Kopen of leasen
Wij denken graag met u mee over de financiering van de woning. U kunt bij ons een huis kopen, maar u kunt er ook een leasen. Zo kunt u op de korte termijn veel besparen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsen
Als u één van onze mantelzorgwoningen koopt, zorgen wij ervoor dat de woning goed geplaatst wordt. De woning wordt dan ook meteen geïnstalleerd en aangesloten. Indien wenselijk leveren wij de woning op inclusief stoffering, zodat u de woning direct kunt betrekken.

Heeft u advies op maat nodig?
Onze adviseurs staan voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid zelf langs te komen? Dan brengen onze medewerkers graag een bezoek aan u, bij u thuis.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina