MANTELZORGWONING KOPEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning kopen

Als u een familielid heeft met een toenemende zorgbehoefte, of zelf meer zorg nodig heeft, kan een mantelzorgwoning kopen een goede volgende stap zijn. Een mantelzorgwoning is te plaatsen in de tuin van uw naasten, zodat u eenvoudig mantelzorg kunt verlenen of ontvangen. Een mantelzorgwoning kopen is al mogelijk vanaf 69.500 euro per unit.

Mantelzorgwoning kopen of leasen
Een mantelzorgwoning kopen is mogelijk, maar ook een zorgwoning leasen behoort tot de mogelijkheden. Dit is een ideale oplossing als u verwacht kort gebruik te maken van een zorgwoning. Een mantelzorgwoning kopen kan ook door gebruik te maken van inruilmogelijkheden.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Woning op maat
U kiest voor één van onze vier standaard zorgwoningen en kunt vervolgens uw woning zelf verder vormgeven. Uw woning wordt dan geheel op maat gemaakt op onze productielocatie in Apeldoorn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies van één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. Het is ook mogelijk om langs te komen op onze productielocatie. Hier kunt u de materialen bekijken waarmee wij werken en direct uw woning samenstellen.

Plaatsing
Wij verzorgen uw mantelzorgwoning van A tot Z en dat betekent dat wij niet alleen een goede woning kunnen bouwen, maar hem ook kunnen installeren. Als wij de woning opgeleverd hebben, kunt u er meteen in gaan wonen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Afwerking en stoffering
Wanneer u niet alleen de woning, maar ook het interieur bij ons wilt bestellen, is dit altijd mogelijk. Wij kunnen de woning opleveren zoals u deze wilt hebben. Daartoe behoren de afwerking van uw keuken, sanitair en vloeren, alsmede de stoffering. De stoffering van de woning kunt u indien gewenst ook bij ons bestellen.

Afspraak maken
Als u een mantelzorgwoning wilt kopen is het belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Maak daarom een afspraak voor het bespreken van alle opties en het samenstellen van de perfecte mantelzorgwoning voor u.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu