MANTELZORGWONINGEN OP MAAT

Mantelzorgwoning kopen in Mierlo-Hout

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning kopen in Mierlo-Hout ?

Wanneer uw ouders ouder worden en zorgbehoevend zijn, kan het zijn dat u hen graag in huis zou willen nemen. Het is voor veel mensen daarom fijn om te weten dat u een mantelzorgwoning in Mierlo-Hout kunt kopen. Een dergelijke zorgwoning kan heel veel voordelen bieden.

Een mantelzorgwoning in Mierlo-Hout hoeft niet duur te zijn
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning koopt, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste faciliteiten in huis haalt om uw ouders of ouder goed te verzorgen. Wij leveren mantelzorgwoningen in heel Nederland, dus ook in Mierlo-Hout. Klik hier voor prijzen en modellen.

Informatie aanvragen

Senioren chalet

De woning  wordt geheel voor u op maat gemaakt
Wanneer u bij ons een zorgwoning koopt, kunt u deze geheel op maat laten maken. Wilt u een mooie extra ruime slaapkamer? Dat kan geregeld worden. Wij zorgen er graag voor dat u de woning krijgt die aan al uw eisen voldoet.

De woning beschikt over een egale vloer
Wanneer u iemand in een rolstoel wilt laten wonen in een mantelzorgwoning, dan is het goed om te weten dat de woningen geheel gelijkvloers zijn. Zo kunt u er zeker dat u iemand moeiteloos van bijvoorbeeld het toilet naar de slaapkamer kunt brengen. Onze mantelzorgwoningen zijn daarom ideaal voor personen die minder mobiel zijn. Wij komen graag bij u langs in Mierlo-Hout voor een vrijblijvend advies op maat.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Geen vergunning nodig in Mierlo-Hout 
Wanneer u bij ons een woning aankoopt, kunt u deze in uw tuin plaatsen zonder vergunning. In Mierlo-Hout werkt de gemeente namelijk graag mee met dergelijke zorg oplossingen. Als u daarom binnenkort al uw ouder in huis wilt nemen, dan kunt u al op heel korte termijn oever een zorgwoning beschikken.

Wij komen graag bij u langs in Mierlo-Hout 
Wilt u een vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden in Mierlo-Hout ? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u om tot een goede oplossing te komen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in Mierlo-Hout of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu