MANTELZORGWONINGEN OP MAAT

Mantelzorgwoning kopen in Heenweg

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning kopen in Heenweg ?

Wanneer uw ouders ouder worden en zorgbehoevend zijn, kan het zijn dat u hen graag in huis zou willen nemen. Het is voor veel mensen daarom fijn om te weten dat u een mantelzorgwoning in Heenweg kunt kopen. Een dergelijke zorgwoning kan heel veel voordelen bieden.

Een mantelzorgwoning in Heenweg hoeft niet duur te zijn
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning koopt, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste faciliteiten in huis haalt om uw ouders of ouder goed te verzorgen. Wij leveren mantelzorgwoningen in heel Nederland, dus ook in Heenweg. Klik hier voor prijzen en modellen.

Informatie aanvragen

Senioren chalet

De woning  wordt geheel voor u op maat gemaakt
Wanneer u bij ons een zorgwoning koopt, kunt u deze geheel op maat laten maken. Wilt u een mooie extra ruime slaapkamer? Dat kan geregeld worden. Wij zorgen er graag voor dat u de woning krijgt die aan al uw eisen voldoet.

De woning beschikt over een egale vloer
Wanneer u iemand in een rolstoel wilt laten wonen in een mantelzorgwoning, dan is het goed om te weten dat de woningen geheel gelijkvloers zijn. Zo kunt u er zeker dat u iemand moeiteloos van bijvoorbeeld het toilet naar de slaapkamer kunt brengen. Onze mantelzorgwoningen zijn daarom ideaal voor personen die minder mobiel zijn. Wij komen graag bij u langs in Heenweg voor een vrijblijvend advies op maat.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Geen vergunning nodig in Heenweg 
Wanneer u bij ons een woning aankoopt, kunt u deze in uw tuin plaatsen zonder vergunning. In Heenweg werkt de gemeente namelijk graag mee met dergelijke zorg oplossingen. Als u daarom binnenkort al uw ouder in huis wilt nemen, dan kunt u al op heel korte termijn oever een zorgwoning beschikken.

Wij komen graag bij u langs in Heenweg 
Wilt u een vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden in Heenweg ? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u om tot een goede oplossing te komen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in Heenweg of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu