MANTELZORGWONING IN TUIN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in tuin laten plaatsen

De meeste mantelzorgwoningen worden vlakbij familieleden geplaatst, bijvoorbeeld op hetzelfde perceel. In de praktijk wordt een mantelzorgwoning bijvoorbeeld in de tuin geplaatst. Het verlenen van mantelzorg wordt voor verzorgenden een stuk eenvoudiger. Bovendien kan er in geval van nood snel iemand ter plaatse zijn.

Mogelijkheden mantelzorgwoning in tuin
Omdat onze woningen geheel aanpasbaar zijn, kan een mantelzorgwoning in uw tuin geplaatst worden. De indeling en grootte van de woning bepaalt u zelf. Onze adviseurs kunnen u helpen uw woning zo samen te stellen dat deze op uw perceel past. Al onze woningen beschikken over een aangepaste badkamer en brede doorgangen. Hier kunt u een automatisch alarmsysteem aan toevoegen. Domotica maakt het mogelijk uw naasten te alarmeren als u zich in een gevaarlijke situatie bevindt.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Vervoer en plaatsing
Uw woning wordt altijd in onze eigen productieomgeving gemaakt en kan al binnen twee maanden geleverd worden. Voor het plaatsen van uw woning maken wij een afspraak, zodat uw mantelzorgwoning in uw tuin kan worden geplaatst als u dat uitkomt.

Toenemende zorgbehoefte
Na oplevering van uw woning kan het voorkomen dat uw zorgbehoefte verandert. Bij het samenstellen van uw woning kan hier al rekening mee worden gehouden. Zo ontwerpen wij een woning die toekomstbestendig is. Als u extra voorzieningen nodig heeft kunt u hier ook na het plaatsen van de woning contact over opnemen. Uw mantelzorgwoning in de tuin moet immers voldoen aan uw zorgbehoefte, nu en later.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Afwerking en stoffering
De afwerking en stoffering kunt u door ons laten doen. Uw keuken, sanitair en vloeren worden dan al geplaatst en zijn gereed voor gebruik na oplevering van de woning. Optioneel is ook de stoffering van uw woning mee te leveren.

Advies nodig?
De vele mogelijkheden maken het wellicht niet eenvoudig keuzes te maken. Voor een optimale zorgwoning helpen wij u graag bij het samenstellen. Onze adviseurs komen ook graag bij u thuis langs, voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu