Adres

Landdrostlaan 51
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning in de tuin plaatsen in Den Dolder?

Wanneer uw ouders zorgbehoevend zijn kunt u een mantelzorgwoning in de tuin plaatsen. Wij leveren en plaatsen mantelzorgwoningen in heel Nederland dus ook bij u in Den Dolder.  U heeft in Den Dolder geen vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning wanneer u over een mantelzorgverklaring beschikt.

Mantelzorgwoning in de tuin
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning aanschaft kunt u er zeker van zijn dat u de juiste faciliteiten in huis haalt om uw ouders of ouder goed te verzorgen. Onze zorgwoningen worden volledig aangepast aan de behoeftes van de bewoners. Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Natuurlijk kan komen wij ook graag bij u langs in Den Dolder om met u de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De mantelzorgwoning  wordt geheel voor u op maat gemaakt
Wanneer u bij ons een zorgwoning laat maken om in uw tuin in Den Dolder te laten plaatsen, kunt u deze geheel op maat laten maken. Wilt u een ruimere slaapkamer? Dat kan geregeld worden. Wij zorgen er graag voor dat u de woning krijgt die aan al uw eisen voldoet.

De zorgwoning is altijd gelijkvloers
Onze zorgbungalows zijn geschikt voor rolstoelgebruikers omdat de woningen geheel gelijkvloers zijn. Personen met een rolstoel kunnen zich moeiteloos verplaatsen door de gehele woning. Mantelzorgwoningen kunnen zonder vergunning in Den Dolder geplaatst worden en zijn ideaal voor personen die minder mobiel zijn.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR GELEVERD

En nu genieten..

Vergunning aanvragen in Den Dolder
Wanneer u een mantelzorgwoning laat maken kunt u deze in Den Dolder in de tuin laten plaatsen zonder vergunning. De gemeente Den Dolder heeft namelijk de verplichting om mee te werken met dergelijke zorgwoning oplossingen.

Wij komen graag bij u langs in Den Dolder
Wilt u meer informatie of advies voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in de tuin? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een informatief gesprek. Wij denken graag met u mee!

Seniorenchalets
MANTELZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in de tuin in Den Dolder?Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.