MANTELZORGWONING HUREN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning huren

Onze mantelzorgwoningen zijn zowel te koop als te huur. Door het leasen van een mantelzorgwoning beschikt u razendsnel over een zorgwoning zonder de aanschafkosten in één keer te hoeven betalen. Een ideale oplossing voor kortdurend gebruik van een mantelzorgwoning.

Ruime mantelzorgwoning huren
Met onze mantelzorgwoningen kunt u zelfstandig blijven wonen, ook als u gebruik maakt van een rolstoel of rollator. De woningen zijn bijzonder ruim opgezet en beschikken over brede doorgangen. Het aangepaste sanitair maakt het extra eenvoudig om mantelzorg te verlenen. Optioneel kan er ook domotica in uw woning geïnstalleerd worden. Dit automatische alarmsysteem geeft een signaal af aan uw verzorger als u zich in een noodsituatie bevindt. U blijft zo langer zelfstandig en veilig wonen, ook als uw zorgbehoefte toeneemt.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Snelle levertijd
Mantelzorgwoningen kunnen snel geleverd worden. Als u een woning koopt kan deze al binnen twee maanden geleverd zijn, waarna deze direct te betrekken is. Een mantelzorgwoning huren is ook mogelijk. Voor levertijd van een huurwoning kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Mantelzorgwoningen voor instellingen
Wij leveren niet alleen woningen aan particulieren maar ook aan instellingen. Heeft u interesse in onze woningen vanuit een instelling? Onze adviseurs helpen u graag verder bij het samenstellen van één of meerdere woningen voor uw instelling of bedrijf.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing
Wij vinden het belangrijk u te ontzorgen op het gebied van uw zorgwoning. Wij regelen daarom ook de plaatsing van de woning. Zo krijgt u een woning opgeleverd die meteen klaar is voor gebruik. U hoeft zelf niets te doen voor het transport en de plaatsing.

Heeft u nog vragen?
Maak dan een afspraak met onze adviseurs of kom langs op onze productielocatie in Apeldoorn. Wij vertellen u graag meer over onze materialen en werkwijze.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu