MANTELZORGWONING HOORN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Hoorn

Op een zo comfortabele manier mogelijk mantelzorg verlenen en ontvangen wordt eenvoudiger met behulp van een mantelzorgwoning. Onze prefab, op maat gemaakte mantelzorgwoningen kunnen overal in Nederland worden neergezet, en voldoen aan het bouwbesluit. Een mantelzorgwoning in Hoorn of elders in Noord-Holland plaatsen is dan ook geen enkel probleem.

Mantelzorgwoning in Hoorn: kosten
Al vanaf 69.500 euro beschikt u over een mantelzorgwoning in Hoorn. U heeft daarbij diverse opties om de woning aan te passen aan uw zorgbehoefte. Het is belangrijk dat uw woning ook op langere termijn blijft voldoen aan uw wensen en eisen. Extra opties zijn naar eigen inzicht toe te voegen. Ook de afwerking van uw sanitair, keuken en vloeren kiest u zelf. Hierbij houdt u eenvoudig de kosten in de hand, door bijvoorbeeld te kiezen voor een comfortabele maar sobere afwerking.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Domotica toevoegen
Met een automatisch alarmsysteem is uw woning voorzien van domotica. Hiermee wordt uw naaste of verzorgende automatisch gewaarschuwd als u zich in een noodsituatie bevindt. Wij brengen deze techniek al aan tijdens de productie van de woning en zorgen voor volledige installatie tijdens de plaatsing van uw mantelzorgwoning in Hoorn.

De woning is ruim opgezet
Als u bij ons een woning bestelt is deze altijd ruim opgezet. Dat maakt het verlenen van mantelzorg eenvoudiger. Daarom zijn onze woningen standaard uitgerust met aangepaste badkamer en brede deuropeningen. Rolstoelgebruikers en bewoners met rollator kunnen zo zelfstandig en veilig blijven wonen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Financiering en advies
Zowel kopen als leasen is mogelijk als u kiest voor onze mantelzorgwoning. Leasen is een aantrekkelijke optie als u geen grote som in één keer uit wilt geven, of als u verwacht slechts tijdelijk gebruik te maken van uw woning. Vraag naar de voorwaarden bij onze medewerkers.

Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten? Dan kunt u uiteraard een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over passende mogelijkheden.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu