MANTELZORGWONING HENGELO

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Hengelo

Als uw naasten mantelzorg verlenen kan het prettig zijn bij elkaar in de buurt te wonen. Een mantelzorgwoning maakt het mogelijk op hetzelfde perceel te wonen. Omdat onze mantelzorgwoningen aanpasbaar zijn passen deze overal. U beschikt al over uw eigen mantelzorgwoning in Hengelo vanaf 69.500 euro per unit.

Ontwerp van uw mantelzorgwoning in Hengelo
Eén van onze standaardontwerpen vormt de basis voor eventuele aanpassingen. U kiest uit één van de vier standaardontwerpen en kunt zelf bepalen of u extra kamers of voorzieningen toe wilt voegen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Domotica toevoegen
Veilig en zelfstandig blijven wonen wordt nog eenvoudiger als u ervoor kiest domotica toe te voegen aan uw woning. Dit automatische alarmsysteem kan al tijdens de fabricage van uw woning worden geïnstalleerd. Het systeem herkent gevaarlijke situaties en stuurt automatisch een oproep naar uw verzorger. Deze kan u dan op tijd te hulp schieten als dat nodig is.

Gelijkvloers en rolstoelvriendelijk
Onze drempelloze mantelzorgwoningen zijn zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en bewoners die een rollator nodig hebben. Brede doorgangen maken het mogelijk zelfstandig door de woning te bewegen in een rolstoel. Het verlenen van mantelzorg wordt ook eenvoudiger door de ruime opzet van de kamers, doorgangen en aangepaste badkamer.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kopen of leasen?
Wij bieden diverse financieringsmogelijkheden aan onze klanten. Zo kunt u ervoor kiezen uw mantelzorgwoning in Hengelo te kopen of te leasen. Als u de woning koopt, kunt u een waardevol object zoals een auto of boot inruilen voor het doen van een (gedeeltelijke) betaling. Zo is een mantelzorgwoning voor iedereen bereikbaar.

Advies op maat
U kunt altijd een afspraak maken voor het inwinnen van advies. Onze medewerkers kijken dan samen met u naar uw persoonlijke zorgbehoefte en stemmen het ontwerp van uw mantelzorgwoning hier op af. Hiervoor komen zij graag bij u langs.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu