MANTELZORGWONING HAARLEMMERMEER

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Overweegt u een mantelzorgwoning in Haarlemmermeer aan te schaffen?

Wie oud wordt, komt doorgaans voor de vraag te staan of de woning waarin u woont nog geschikt is voor uw oude dag. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u altijd een keer kijken of een mantelzorgwoning in Haarlemmermeer misschien iets voor u is.

Een mantelzorgwoning in Haarlemmermeer kan de ideale oplossing zijn
Veel mensen die ouder worden, vinden het prettig dat iemand een beetje op hen let, al hebben ze geen intensieve zorg nodig. In een dergelijk geval is een mantelzorgwoning in Haarlemmermeer de ideale oplossing. In deze woning kunt u namelijk goed oud worden zonder uw zelfstandigheid te verliezen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Wij kunnen een woning op maat maken
Wanneer u bij ons een woning wilt bestellen, horen wij graag van u wat uw wensen zijn. Wij kunnen de woning namelijk aanpassen aan wat u het liefst wilt. Wilt u graag een ruime slaapkamer? Wilt u de woning kunnen gebruiken met uw rollator? Wij zorgen dat alles optimaal wordt verwezenlijkt. Informeer daarom snel even naar onze mogelijkheden.

Een zorgwoning kan snel gerealiseerd worden
Wanneer u bij ons een zorgwoning wilt bestellen, kan dit al op heel korte termijn geregeld worden. U kunt een dergelijke woning namelijk realiseren zonder veel administratieve rompslomp bij de gemeente. Gemeentes stimuleren dergelijke initiatieven namelijk zeer dus zij stellen zich doorgaans zeer meewerkend op.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wie verzorgt de plaatsing?
Wie eenmaal bij ons een woning heeft aangekocht, hoeft verder niets meer te regelen. Wanneer u een locatie heeft, zorgen wij dat de unit daar wordt geplaatst. U heeft dus helemaal geen werk van het plaatsen van de unit. Wij zorgen dat u alles in goede banen wordt geleid.

Heeft u nog vragen?
Mocht u geïnteresseerd zijn in een dergelijke woning, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Bel of mail ons daarom vandaag nog even. Hopelijk tot snel!

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu