MANTELZORGWONING GRONINGEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning in Groningen aanschaffen?

Veel mensen in Nederland maken zich zorgen over hun oude dag. Dat is niet verwonderlijk want het is zowel steeds moeilijker om zelfstandig te blijven wonen, als om in een verzorgingshuis terecht te komen. In dat geval raden wij u aan om een mantelzorgwoning in Groningen aan te schaffen. Op deze manier kunt u namelijk zelfstandig blijven wonen, maar heeft u wel wat extra toezicht.

Voor wie is een mantelzorgwoning in Groningen een uitkomst?
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning in Groningen koopt, kunt u deze bijvoorbeeld bij uw kinderen in de tuin zetten. De ruimte neemt niet veel plaats in beslag en hij kan bovendien heel snel geplaatst worden. Wanneer u er een bij ons bestelt, kunt u er zeker van zijn dat wij deze heel snel zullen plaatsen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Wij maken de woning geheel op maat
Wanneer u in een rolstoel zit, dan kunt u dit bij ons aangeven en dan zorgen wij dat u een geschikte woning krijgt aangeboden. Wij hebben de productie in eigen hand dus wij kunnen u leveren wat voor u het meest geschikt is.

Wij zorgen dat u goed oud kunt worden
Mensen die bij ons reeds een zorgwoning hebben gekocht, waren daar zeer over te spreken. Een dergelijke woning is namelijk de uitkomst wanneer u graag zelfstandig oud wilt worden. Onze huizen zijn comfortabel en bieden alle gemakken die u nodig heeft om goed oud te worden.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wij geven u graag een comfortabele woning
Wanneer u bij ons een woning koopt, kunt u deze geheel aan uw eigen wensen aanpassen. Als u daarom inspiratie op wilt doen, kunt u altijd een keer elders op deze site gaan kijken. U kunt dan namelijk snel zien wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Wij geven u graag advies
Wij hopen u een beeld te hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Neem even contact met ons op wanneer u persoonlijk advies wilt.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu